Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Sevda YoLunda Yürüyorum....
GözLerinize sagLik ArkadasLar...

TesekkürLer!
Ara
çok güzel olmuş yüreğine sağlık
Ara
TesekkürLer...Smile
Begenmis oLmana sevindim
Ara
Seviyordum öyle çok seviyordum ki ne onsuz bir günüm nede onsuz bir saatim geçiyordu..Gözlerimde ezberlemiştim gözlerinin ve yüreğinin aslını ..

Herşeye dayandı da bu yürek onsuz olmaya asla dayanamadı ...Gittiğin güne işledim kalbimin hasret örülü sancılarını ..Bittiği gün yazdım yollarına :gelmeki canım artık yanmasın diye ...!!

::::::::::. ROSE::::::::::::::::

Teşekkür ederim canım benim çok güzel olmuş inan. Benimde içimden bişeyler söylemek geldi bana ait yazdım Smile

Ara
Yüregine sagLik Canim, cok güzeL gercekten....

Tesekkür ederimSmile
Ara
Gülü Bir Gün Seni Her Gün Gülü Soluncaya Kadar Seni ölünceye Kadar Sevvceğim Bitanem
Ara
GüLü::::::::::::::::::::::BiR:: :: gÜn::::.:SeNi:.::: HeR:: gÜn::GüLü ::::ConfusedOlUnCaYa kAdR sEnİ ÖlÜnCeYe::::::::KaDaR sEvEcEğİm::::::::::::::::::::::::::::::::.:
Ara
SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüregine sagLik Canim, cok güzeL gercekten....

Tesekkür ederimSmile
Rica ederim canım benim Smilesenin bu güzel yazına güzel bişeyler demek lazım Wink
Ara
Yüreğine Sağlık Nur'um Smile

Şiir cok guzeldi, Yuregin dert gormesin

Sevg..
Sağol Hasan'ım ..gul.gif

Beğenmene sevindim gercekten ..
Yüreğine mutluluklar ..

Sevgiyle kal ..
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu Kadarm? Ucuz Bu Sevda ... Firari Fırtına 6 1,476 04-01-2022, Saat: 11:22 PM
Son Yorum: wildfang
  ..son sevda Frezya 2 1,083 08-01-2016, Saat: 01:08 PM
Son Yorum: Frezya
  Arkama Bakmadan Yürüyorum! YasSmin 0 824 06-17-2011, Saat: 04:09 PM
Son Yorum: YasSmin
  Sevda Yürekli'ye Hitaben ... Firari Fırtına 19 3,052 07-24-2008, Saat: 07:38 PM
Son Yorum: Yaeşaren
  Aşk Ve sevda biraz saçma ama kusura bakmayın acemiyim bu tür şeylerde *Asİ-yÜrEk* 3 1,122 03-01-2008, Saat: 09:40 PM
Son Yorum: *Asİ-yÜrEk*

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi