[YT]xDrycu2RY8k[/YT]
Onur Mete - Bitmesin
|
Bu sarkinin bende yeri bambaska, çok deger verdigim 10 numara bir sarki gerçekten.
Tskler arkadasim bu güzel parçayi bizlerle paylastigin için.
evet super bı parca bendede yerı ayrıydı ama artık hıoc bısey ıfade etmıyo
sagol bu arada yorumun için
05-22-2007, Saat: 05:24 PM <
bu sarkı çok güzel birazda anlamlı paylaşım için tşkler of of :'(
Bitmesin
Hatalar ard arda birbirini kovalar Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar Unutma her aşkın sonunda ayrılık var Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra Kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara Deli gönül uslanma esir ol duygulara Yaşanmamış farzet maziyi göm anılara Bir çocuk gibi masum habersiz koş yarınlara Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz Acılar son bulsada ayrılıklar unutulmaz Böylesi bir aşk sadece yaşanır anlatılmaz Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mete: Iyi Düsün Tasin | Hasretiim | 1 | 440 |
04-12-2022, Saat: 06:27 AM Son Yorum: wildfang |
|
Onur Şan - Anladım | Av.bey | 0 | 533 |
02-28-2012, Saat: 01:12 AM Son Yorum: Av.bey |
|
öyle bir geçer zaman ki / mete&ali (sustukların büyür içinde/gripin) | MaSaL | 0 | 507 |
02-10-2011, Saat: 09:40 PM Son Yorum: MaSaL |
|
Soner Gerçeker & Onur Koç- Senden Sonra | Nare | 0 | 380 |
08-27-2010, Saat: 03:11 PM Son Yorum: Nare |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi