MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnşallah olursun canım benim, insan istedikten sonra herşeyi yapabilir. Vezir de olur rezil de...waLLa ßen ßu gidiShLe ReSiL oLcam aßi
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Âh be.
heyyyy
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnşallah olursun canım benim, insan istedikten sonra herşeyi yapabilir. Vezir de olur rezil de...waLLa ßen ßu gidiShLe ReSiL oLcam aßi ![]() Âh be.
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni yanlış anlamışsın. Bir insanın fikirlerine göre yaşanmasını kastetmedim. Okul hayatında hocaların sana bişiler öğrettiğinde onların fikirlerine göremi yaşıyorsun, yoksa hayatında öğretilenleri bir araç olarak mı kullanıyosun... Umarım anlamışsındır. evet pardon ben senı yanlıs anlamısım kusura bakma bıde su varkı ben hayatımı hoocakların ögrettıgı seylere göre degıl deneme yanılma yoluyla yasarım nıye dıyecek olursan bana bu zamana kadar hocaların ögrettıklerını zannettıklerı seylerın aslında yanlıs oldugunu gördum defalarca ve artık tecrube edınıyosun bı yerden sonra hayatı ne kadar cok yanlıs yaptıysan bı dahakı sefere dogru yapma oranın artıyo bu sadece benım fıkrım PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waLLa ßen ßu gidiShLe ReSiL oLcam aßi O zaman bol bol vurgulayarak kitap oku ve internette arkadaşların ile konuşurken yazımlarına dikkat et. 1 haftaya kalmaz kendini düzeltirsin. ![]() Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet pardon ben senı yanlıs anlamısım kusura bakma Bak yine yanlış anladın ![]() ![]() Tabiki insan etrafındaki kişilerin hatalarını görerek ve kendi hataları görerek öğrenir. Bu farklı bir konu. MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak yine yanlış anladın abı bız senle hep farkı seylerı anlıyoz yaa sen benım dedıgımı yanlıs anlıyon yada ben senın dedıgını kusura bakma ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Heyyyy Ben Geldimmm | BULUT | 26 | 1,438 |
01-02-2008, Saat: 07:38 PM Son Yorum: €BeRimSin |
|
heyyyy | burak | 14 | 1,315 |
01-23-2007, Saat: 05:42 PM Son Yorum: tatlı_cadı |