İnsan ömrü bir kitap Kiminin bir satırlık Kiminin bin sayfalık Tek ortak noktaları bir gün Başka boyutta yaşam bulacaklarıdır Ben hüzün dolu bir kitabım Acılarım sayfa Göz yaşlarım mürekkep Yazdılar Konu hep aynı Hayatım bir kırık çizgi Ben o çizgide gider gelirim Hüznü severim Sonbaharları sevdiğim gibi Senaryo belli Ama oyun iptal Başlamadan bitmiş Perde inmiş Mutluluğu yakalayayım derken Kader çekmiş silahını Dayamış Alnıma Hadi! Hadi göster kendini Cesur yüreğini Kahkahalar at Çınlat her yanı Korkusuzca Hadi oyna Perdeleri kaldır Şimdi tam zamanı Gülerken ağlarsa gözlerimin içi Sanma ki korkudandır Göğsümü açtım karanlığa
Bil ki
Bu oyunu oynayacağımdandır...
Aydınlatacaksın yüzümü Arkama alacağım senin aşkını Yürüyeceğim Batmadan Sırf senin için Belki de koşacağım Ben hüzün dolu bir kitabım Aklıma sen geldin gene Bir şarkı dinlerken Saçma sapan notalarda seni arayacağım Bir rüzgar dolaşırken saçlarımın arasında Yağmur yağarken yüreğime Kadehimdeki seni yudumlarken Boğazımda sen düğümlendin Çözemedim...Bir nefes sigaramdan çekerken Dumanında sen resimlendin Yerde ezilmiş bir tek gül gördüm yalnız başına Seni onun yerine koyamadım Aklıma sen geldin gene Deli düşüncelerim Aptal isteklerim kol geziyor Karıştırırken sağı solu Bir soluk resmin geçince elime Öyle dalmışım ki İnan! . Kapım çalınca ansızın Geldin zannettim Burnumda tüttü kokun içimde sızın...
Birazdan akşam olacak bir tanem Yalnızlık aç kurtlar misali Üstüme çullanacak Ve Ben çaresizlik içinde Sana teslim olacağım Kör sağır gecelere tutsak Sana mahkum yaşayacağım Özlemin devleşecek içimde Yüreğim titreyecek Ellerim soğuyacak sensizlikten Dudaklarımdan şarkımız dökülecek Yarım yamalak Bir kez daha Sensiz seni yaşayacağım...Bu gece ağlayacağım sevgilim Hangi saatte bilinmez...
Kendimi bir kenara çekip
Sorgulayacağım
Ne yapmak istiyorsun/Böyle
nereye gidiyorsun deyip
Kafa tutacağım
Birazda çatacağım Hatırladıkça seni Sevdan kokacak evimin her yanı Bu gece ağlayacağım Hangi saatte bilinmez Sensizliğin çaresizliği çökecek kan gibi yüreğime Kahredecek yokluğun beni/ Milyon kere... Bu gece ağlayacağım Sen de benimle ağlayacaksın Uzaklarda bir yerde Biliyorum ki Yüreğin yüreğime değecek Aynaya baktığımda/ Hep ben yerine sen olacaksın Adını bile bilemediğim bu duygular için sen de benimle ağlayacaksın...
Bu Gece ağlayacağım
Hangi saate bilinmez...