Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GÜLMEYENE +REP :):) çok komik...
[yt]PUOT0bFgpq0[/yt]

:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:

GÜLMEKTEN KARNIMA AÄžRILAR GİRDİ VALLA :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
nıhahaha ben o oğlanın izlediğini ablama yolladığımda oda aynı tepkiyi verdi ama o sandalyeden düşmüştü orası ayrı bi mesele hahah yaa koptum haa birden bende hopladım ama çığlık atınca Smile ayh arkadaşım alemsin haa emeğine sağlık
Ara
Yaw kahkaha atmadım ama sırıttım yinede istiyorum ben + rapimi Big Grin
Ara
sonuçta yüzünde bir tebessüm olmuş Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin bende oğlanla beraber korktumBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
ahahaha ߀nde koptum :yikildim: rep mep iStemiom zate güLdüm ya o da yeterBig Grin
Âh be.
Ara
+reqimi isterim ben gülmedim çünkü;daha önceden izlemiştim
özge daha önce izlemediysen tabiki gülmezsin Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok komik reklam :) w_ytx12 1 821 12-22-2007, Saat: 02:55 AM
Son Yorum: blue_belial
  İlginç komik ve iğrenç resimler video Qetesh 5 1,989 08-19-2007, Saat: 06:36 AM
Son Yorum: CReATuRE
  Komik Görüntüler (kopma Garanti) SECO_UA22 11 2,349 08-19-2007, Saat: 06:25 AM
  Komik Görüntüler (kopma Garanti)-2 SECO_UA22 5 1,146 08-19-2007, Saat: 06:25 AM
  arkadaşlar çok komik mutlaka izleyin kankusturucu 4 906 08-16-2007, Saat: 06:03 PM
Son Yorum: deryalım

Konuyu Okuyanlar: