cok ho$sun=)
Gokce=)
|
09-09-2007, Saat: 06:12 PM <
ama qavuurrrr, benim ne sucum warrr
hoLLandaLi peynir kafaLiii !! ama cok $eker bi qiZz oda rockcu ama o birazz satanist qibim qöRünüyo Allaım yavff..Benzettigi kıza bak yok qavur yok peynir kafalı yok satanist..Başka demek istediğin bisi varmı bana cnm.. cokkkkkkkkkkkkkkkkkk pckopat dedi gi gibi çiktin yanindaki kimmmmm:d Tsk..Yanımdaki Busra..: ) waaaaawwwww gozlere bakkkk Hea..O gözlerin marifetleri var..Çok kolay nazar deydiririm..: ) rock ıyyy bööhh..rockcı olmasaydın daha güzel cıkardın Heaa..Sen necisin can6745?: ) Cohk qSsL ResimLeR aLLaH sevdikLerine Baqi$LasNn Tskler gsli_kıs senide..: ) yeke yekeeeee Ne yekesi blue_ bilal?: ) cok ho$sun=) Tskler canım..: )
blue_belial
09-09-2007, Saat: 06:18 PM <
Alıntı:Ne yekesi blue_ bilal?: ) bilal değil laaaaaaaaaaaaa! herkes bılal deyıp duruyo, adım faruk! nıckde blue_belial yeke yeke bı sarkı nefes_nefese, 80 lerın en hıt parcası ama kacırdın esprıyı malesefkı bosver
09-09-2007, Saat: 06:24 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilal değil laaaaaaaaaaaaa!AhaAhaA..Hakketen bilal gibi duruyo: )Pardon!blue_belial! Hea o da güzel..Demek 80lerin en hit parçası..Tmm kaçırdım sorun diilBosferiyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi