hoşgeldin aramıza
Merabalar bende mesut (sevda sokağı sakini :p )
|
blue_belial
11-25-2007, Saat: 03:29 AM <
anam daha forumda uye varmıs bende tek basıma dolanıyom sanıyodum.
hosgelmıssın
hoşbulduk arkadaşlar saolun..
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin mesut boş gelmedin dimiiii.... yok şiirlerimi de beraberimde getirdim...:p: http://www.duygusuz.com/forum/showthread...50261.html blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam daha forumda uye varmıs bende tek basıma dolanıyom sanıyodum. arada gelenler var kapıyı açık tut... :p:
Uzun tanıtım yeniden ben..
Merabalar arkadaşlar bende Mesut Bora... Kısaca kendimi tanıtam.. Çorumluyum.. Ankara'da yaşıyorum Okul bu yıl bitti.. İşe başladım direk olaraktan... Şu anda elektronik üzerine bir şirkette çalışıyorum... Hayatımda atraksiyonlar filan oooo anlatamam (desem de inanmayın şu aralar monoton (= ) Çocukluktan tanıtmaya başladım dedim, ama ben anlatsam bitmez valla.. Başıma gelmeyen kalmadı desem yeridir Morg'a bile girdim o derece yani.. Hayata hep kendi gözümle bakmışımdır bu yüzden gözüme çok çıban battı.. Saf ama yürekli bi çocuğum.. Çok çabuk kanarım(herkesi kendim gibi gördüğümden) Şu son 6 ayda aşk denen şey kalmıştı datmadığım onunda tadına bakıyım dedim.. Baktım çok gözel bişe..ooo benden mutlusu yok dünyada diyodum.. Sonra bigün bi baktımki tat vermeyi bıraktı acı yaşatmaya başladı bana.. Bu seferde dedim benden kederlisi yok dünyada Aşka boşuna demiolar illet die.. herkeste bişeler bırakıo benide şair yaptı.. kapımı hergün yeni bişeler çalıo.. Hayırlısı diyorum, kapım herzaman açık... Şiirlerim.. http://www.duygusuz.com/forum/showthread...ml?t=50261 Özelliklerim : çok fazla dalarım öle boş boş bakarım hemen herşeye şiir yazabilirim (mod.a girince ) Deliyim Aklıma geleni yaparım ve buna kimse engel olamaz.. Başıma çok geldi eminim kimse engel olamıo Az biraz güzel bi huy aslında... Sürekli gülerim ama gülmeyi kendime yakıştıramadığım için resimlerimde her zaman sert bagarım...:mad: Mutluyum, umut doluyum.. Asabiyim:mad: Aşırı dobra biriyim..(ah başıma gelmeyen kalmadı bu yüzden ) Ama dobralığımı genelde gülerek yaptığım için herzaman kırıcı deil yapıcı olmuşumdur... (çocukluğum tam bi kömediydi..hala öylede.numunelik bişemişim (öle diolar) yani tipe bak çay demle o misal Birinin gülmesi için bana bakması yeterli oluo..) Zaman zaman şuursuzca davranışlarımda olmuştur.. eee normal yani hafızam 7 yıl geriden sayıo.. Hafızamı bile kaybetttim 3 gün aradım ancak buldum ama dediğim gibi resetlenmiş olarak çat pat geldi.. Daha çok anlatırımda işte........................ Kısaca değişik bişeyim işte.. Danıştığımıza memnun oldum şimdiden... SAygılar....buda ben...:$ http://www.duygusuz.com/forum/showthread...ml?t=50262
cok güsel bi giriş yapmıssın yaa forumumuza hosgeldnn=)
paylasımlarını görmekten büyük zevk alıcaz..şimdiden ii eglenceler=) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
bende geldimm<<<periliçe>>> | öslem | 36 | 1,316 |
04-13-2022, Saat: 04:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bende Yeniyim :D | blue_belial | 32 | 1,222 |