Fırtınalar kopmaya başladı yine yürekte....
Yine bilinmez olmaya ,yine göçebelige başladı yürek,isyan etmeye ,
yenİk düşmeye başladı yine hergün biraz biraz..
Yine bilinmez olmaya ,yine göçebelige başladı yürek,isyan etmeye ,
yenİk düşmeye başladı yine hergün biraz biraz..
Durmadan parçalanmaya,kendini parçalamaya,harap olmaya,yıpranmaya,kendini kör koyulara atmaya başladı ,intiharlara teşebbüs etti her zamanki gibi...
Sessiz çıglıklarla boğuşmalardan yorulmuş buldu kendini..
Artık yaşlılıgı hissediyordu..
Hapsetti yine umutlarını,idam cezası verdi kendine...
Ve döndü yine mabedine,gömdü sevdasını en kuytu köşesine,idam gününü bekler oldu büyük bir neşeyle,her seferinde dönsede bir sebeple.......
Artık yaşlılıgı hissediyordu..
Hapsetti yine umutlarını,idam cezası verdi kendine...
Ve döndü yine mabedine,gömdü sevdasını en kuytu köşesine,idam gününü bekler oldu büyük bir neşeyle,her seferinde dönsede bir sebeple.......
Yar , yine beni sürükledin peşinden..
YİNE VURDUM EN DİBE.......
Yine vazgeçtim kendimden.....
Yine vazgeçtim bana ait herşeyden...
Yine unuttum bana ait hayallerimin oldugunu......
Yine bıraktım buzmavi umutlarımı ,koştum yine sevdanın yada sevda sandıgımın peşinden..
Yine aldandım,aldatıldım herzamankinden..
YİNE VURDUM EN DİBE.......
Yine vazgeçtim kendimden.....
Yine vazgeçtim bana ait herşeyden...
Yine unuttum bana ait hayallerimin oldugunu......
Yine bıraktım buzmavi umutlarımı ,koştum yine sevdanın yada sevda sandıgımın peşinden..
Yine aldandım,aldatıldım herzamankinden..
Gülücüklerimi attım yine yüzümden,sevinçlerimi geri verdim emanet aldıgım yere,geride bıraktım yaşadıklarımı,ders alamadıklarımı, kendime pay çıkaramadıklarımı.....
Bana ait ne varsa bir köşeye atıp seni,sendekileri aldım,almaya çalıştım..
sendeki sevda yı,sendeki tebessümün yerini başka şeylerin aldıgı suratını,Kendinde yaşatamadıgın olmayan umutlarını,senin sandıgın hayatı almaya çalıştım senden ...
Bendeki benle yapamadık sendeki senle de yaşayamadık....
sendeki sevda yı,sendeki tebessümün yerini başka şeylerin aldıgı suratını,Kendinde yaşatamadıgın olmayan umutlarını,senin sandıgın hayatı almaya çalıştım senden ...
Bendeki benle yapamadık sendeki senle de yaşayamadık....
Hep mutluyuz sandık,aldandık, her defasında aldattık birbirimizi,hiç çıkarmadık maskemizi, düşürmedik yüzümüzden yalancı sevinci..hep hüzne böldük yaşantımızı,hiç çarpamadık mutlulugumuzu...
her sarılışımızda iki yabancıydık,sana her dokunuşumda hissetmedin beni,oysa ben seni iliklerime kadar işlemiştim her zerreni,seni ve sende var sandıgım sevgini.....
her sarılışımızda iki yabancıydık,sana her dokunuşumda hissetmedin beni,oysa ben seni iliklerime kadar işlemiştim her zerreni,seni ve sende var sandıgım sevgini.....
Ben hep umutla bakmıştım yarınımıza,yemin etmiştim bu sevdayı yaşayacagıma ve yaşatacagıma,bir söz vermiştim sana....
Yanıldım yine ,aldattım yine kendimi herzamanki gibi ,benim olmayan,olamayan senle.aslında alıştı yüregim sensiz senlige.artık varsayımlar yetiyor yerine...
Döktüm yine denizlerimi gözlerimden ...
bozmadım yine suskunlugumu,kusmadım yine acımı ,oluşturmaya çalıştıgın nefretimi ve devam edicegim susmaya ....
Yüregimide susturmaya..
bozmadım yine suskunlugumu,kusmadım yine acımı ,oluşturmaya çalıştıgın nefretimi ve devam edicegim susmaya ....
Yüregimide susturmaya..
Aslında çok şey degildi söleyecegim sana,sadece 2 şey ,2 kelimede anlatacaktım herşeyimi...
ellerimin titreyip,dizlerimin bagı çözüldügü anda..
ellerimin titreyip,dizlerimin bagı çözüldügü anda..
Artık tek şey dileyecegim ve diyecegim sana ....
dilerim sende seversin birini , oda sever başkasını benim seni sevdigim gibi...
O zaman anlarsın belki bendeki sevgini....
dilerim sende seversin birini , oda sever başkasını benim seni sevdigim gibi...
O zaman anlarsın belki bendeki sevgini....
Alıntı...