speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SoNRa noLDu AsYaadam sırıttı bana aynen böle
sonra peşimisden geldi:S
bulmuş fıstık gibi hatunu:D
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SoNRa noLDu AsYaadam sırıttı bana aynen böle sonra peşimisden geldi:S
seni alır daglara çıkar
saçını tutup belini sıkar yapışıp dudaklarına sabaha kadarrrr... diye başlayan bi türkü vardır bilirmisin asiaa işte dua et adam bu yukarda yazanları yapmamış sana.. bidaha senmisin meydanlarda mitinklerde boy gösteren afettttt bu küpe olsun sana janım kapagıda daha sonraa.. GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni alır daglara çıkar:yikildim: :yikildim: :yikildim:
Manesia iyiki orada Joker ya da yenemuko yokmuş. Yoksa maazaLLah
valla yenemukoyu jokeri bilmemde olmadığına dua ettiğim birileri var:yikildim:
Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Manesia iyiki orada Joker ya da yenemuko yokmuş. Yoksa maazaLLah :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
04-12-2008, Saat: 12:50 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yenemukoyu jokeri bilmemde olmadığına dua ettiğim birileri var:yikildim:benim galiba |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Onadır bu itirafım bilmesede el gibi okuyacak olsada onadır...! | PaPaTYa_PReNSeS | 29 | 2,208 |
04-08-2022, Saat: 08:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Hi?Bir?ey Eskisi Gibi Olmayacak | €BeRimSin | 8 | 543 |
04-01-2022, Saat: 08:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
itiraf edin çok sevmiş gibi görünüp sinsice kötü şeyler düşündünüz mü? | _AyLin_ | 29 | 1,957 |
04-22-2008, Saat: 06:18 PM Son Yorum: H A N D E |
|
ıtırah edıyorum benı bulent ersoy gıbı bısı sanmıslar:D:D:D | piko | 5 | 621 |
03-02-2008, Saat: 10:17 PM Son Yorum: _BarBie_ |
|
vallahi tahmin ettiginiz gibi deilll....:D:D | GCLRNFNS | 23 | 1,253 |
02-07-2008, Saat: 12:34 AM Son Yorum: chatlaq |