gidişin bile onurlu olmuştu.ama gurur biraz bana fazla geldi.neydi beni zaman zaman sana bile hırçın yapan.ben sana gelmek istedim.yarınlara götürmek istedim bu aşkı.o güzel günlerde gülen yüzünü görmek için kanattım ellerimi.beni kendine aşık etmeyi öyle güzel becerdinki.şimdi ben sensiz kahır seanslarını yaşıyorum.hemde ellerini özleyerek.hemde gelirsin diyerek,her yer acık carpıp gittiğin kapı,pencereler,hatta kanamaktan bıkmayan yüreğim bile acıktı sana.dön yürek yurduma.hasretim senin o buğday tanesi ellerine.her ne kadar beni bırakıp gitmiş olsanda ben seni hiç unutmaya çalışmadım.seninle atan bu çocuksu yüreğimi hiç çıkartmadım kalbimden.kapanmış yaraları hep sardım ama sen de hep açtın.ben hep sarılmak istedim sana.senle geçen her günümün anlamını biliyordum da o beni bensiz bıakıp gidişine dayanamadım dön....dön....ELLERİNİ ÇOK ÖZLEDİM
ciğerin yansın
|
Güzelim yüreğine zeval uğramasın inş.
Hüzünlü, hoş bir yazıydı .. Başlığı görünce Bedirhan Gökce'nin 'Ciğerin yansın' adlı şiiri aklıma geldi ..Burdada paylaşmak istedim .. Teşekkürler .. [SIZE=4]Birikti uğrunda döktüğüm yaşlar
[/SIZE]
Al götür vicdansız ruhun yıkansın Her günüm hasretin zulmüyle başlar Ahımı hakettin ciğerin yansın Bilseydimduyguya yer yok dininde El pençe durmazdım hayalin önünde Kapkara yas tututum doğum gününde Neşemi yok ettin ciğerin yansın Doğuştan sevgiye aşka meyildim Kimsenin lütfuna muhtaç değildim Bir sana diz çöktüm sana eğildim Canıma tak ettin ciğerin yansın Sen ince ağrımsın veremdimsana Aleme haramdım, haremdimsana Aşkınla tutuşan ,keremdimsana Aslıdan çok ettin ciğerin yansın Düşsemde kalkarım tutma elimden Gururum merhamet ummaz zalimden Beddua çıkmazdı şair dilimden Sabrımı tükettin ciğerin yansın Sineni kaplasın bu onmaz yara Hayatın boyunca gölgemi ara Değil mi sen benimyüzümü kara Saçımı ak ettin ciğerin yansın
04-27-2008, Saat: 10:40 PM <
çok tşk ederim böyle güsel şeyler duyunca sizden yazmak için sebebim oldugunu anlıyorum saolun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yansın ! HerŞey ben Gibi .. | # Pè®iM§ii # | 5 | 868 |
03-02-2010, Saat: 12:03 AM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi