rica ederimmmm .... =)
Siyah Karanl?k
|
G?l?n Dikeni
Bat? g?l?n dikeni bir kere g?l?m Y?re?im neler istedi u?up gitti hepsi G?l? sevdim diye her ?ey Batt? dikeni bir kere i?te Sen neler isterdin hat?rl?yorum Neler getirdin ?imdiye bak?yorum Batt? g?l?n?n dikeni g?zelim… Ben neler istiyordum biliyordun Dile?in senin, g?l?n dikenin batmamas?yd? Batt? g?l?n?n dikeni h?z?nlenelim Sen neler getirdin g?zelim… Batt? g?l?n dikeni bir kere g?l?m Ben isterdim hep seni g?zelim Seni sevdim diye her ?ey Batt? dikeni bir kere i?te Sen neler beklerdin biliyorum Neler g?t?rd?n ?imdiye bak?yorum Batt? g?l?n?n dikeni g?zelim… Ben neler beklerdim biliyordun Beklentin senin, g?l?n dikeninin batmamas?yd? Batt? g?l?n?n dikeni h?z?nlenelim Sen neler g?t?rd?n g?zelim… Batt? g?l?n?n dikeni prensesim Sen neler g?t?rd?n g?zelim… Batt? g?l?n?n dikeni prensesim Sen neler g?t?rd?n g?zelim… SEM?H KOCAMAN...
Yaln?z
Yaln?z kald?m hayallerde Kalbimi geri ?evirdi a?k Sensizlik bo?lu?una d???nce Paslanm?? kalbim dayanam?yor sensizli?e Y?z art?k i?imdeki limana Ayd?nlat g?zlerimi karanl?klarda Yetti art?k sensizlik ??imdeki bek?i kovar sensizli?i D?n?p arkama bakt?m Y?llanm?? ?araplar ak?tt?m Sende bak ge?mi?e A?k kap?s?n? a??k b?rakt?m Y?z art?k i?imdeki limana Ayd?nlat g?zlerimi karanl?klarda Yetti art?k sensizlik ??imdeki bek?i kovar sensizli?i SEM?H KOCAMAN...
Kal?nt? Bir D??
Kal?nt? bir d?? b?rakm?? yollar?na d?k?len ya?lar? Hep sendeymi? zaten, unutamam?? o sa?lar?n? Sen ka?t?k?a yollar?n uzam?? yorulmu? d???n Duyduklar? bile yetmemi? yok olmana, s?nm??s?n… Sana gelen t?m yollar kor olmu? Sevgini kalbinin en derinlerine koymu? B?rakt???n yerde izleniyor yok olu?u En utanga? y?rekten masum duru?u Sen hep ac? ?ektirdin ona A?layarak yatm?? yollar?na Beni b?rak demi? ac?larla Bu kadar? fazla onu soldurma… Sen hep ac? ?ektirdin bana A?layarak yatt?m yollar?na Beni b?rak dedim ac?larla Bu kadar? fazla beni soldurma SEM?H KOCAMAN...
Umut
Ya?mur olup akmak isterdim Kurumu? kalplere sel olmak. G?zya?lar?m mahcup etmediler beni Kalplerle bir oldular Geride bir tek beni b?rakt?lar… Hayalperest dolu ?u hayatta Kimse kalbindekini denize b?rakmad?, maviye… R?yalar g?rd?m d?nya maviye boyanm??… Hayaller kurdum a?k ad?na sava?lar kazan?lm??… Ger?ekleri g?rd?m i?i d???na ka?m?? kalpler varolmu?… Sahteler bile yolunu ?a??rm??. Ger?ekle?mesini diledi?im… Unutma beni unutama beni… Unutmam seni unutamam seni… A?k ad?na ne yollar kat ettim tuzaklarla dolu. Kalbimden neler s?k?p att?m atamad?m bir tek onu. Ceza m?yd? bahsedilen kader oyunu. Arkandaki manzaraya bak tan? art?k i?imdeki ruhumu… Tan?mazlar seni belki de kimseyi. Kald?r yerden al ve y?r? art?k hayat dolu ?u zavall? bedenimi. Sak?n kalabal?k yerlerde dola?ma karalarla girerler i?ine. Ne olur ac? sa?malar?na izin verme sadece a?k?n? ekle kederime… Ka?m?yorum senden ka??rma g?zlerinden… Unutma beni unutama beni… Unutmam seni unutamam seni… SEM?H KOCAMAN...
Benim Olsayd?n
Benim olsayd?n yan?mda kalsayd?n ???r m?yd?n yine gitmek ister miydin? Bile bile sevdi?ini bilsem de Seve seve a?k?ndan olsam da Giderim, yollar?ndan uzak Kalbine yak?n olurum… Bile bile istedi?ini bilsem de Seve seve sevginden olsam da U?ar?m, kollar?ndan uzak Ruhuna yak?n olurum… Benim olsayd?n, benim olsayd?n… ???r m?yd?n yine? SEM?H KOCAMAN...
?zg?rl?k, A?k ve Zaman ?li?kisi
?zg?r b?rak kalbindeki a?k kap?s?n? Her ak?am i?inden ge?erek Bir ?p?c?k konduracak Kalbimdeki a?k melekleri Her ak?am g?r??ecek O zaman kalbimizdekiler Hep kahredecek Kalp yak?n?ndan a?k ge?erek So?uk s?cak bir olacak Bakt?k?a sevgiler hi? solmayacak Zaman de?i?tiremeyecek i?imdekini ve beni Benim kalbimdekiler hep a??k kalacak Karanl?ktan korkmuyorum art?k ??nk? i?imdeki a?k? beraber yapt?k Ben ona sevgi verdim O bana ya?l?l?k Her ?ey zaman al?r… Geride bir tek a?k kal?r… ?zg?rl?k, a?k, zaman ve sen i?imde sakl?d?r… SEM?H KOCAMAN...
Gelemem
Gelemem sana i?imdeki bunca ac?dan sonra Hele o ac?n?n temeli ba?kas?na ait olduk?a Yine korkar?m belki gidersin Benim ac?mdan sen de ?ekersin Buralar? ?ok dar ikimize, Sevgi dolu ger?eklere… Gelemem sana bendeki a??klar kanar I??klar s?nm?? i?imde hep karanl?klar var Uzaktaki g?zel belki a?lar Ruhum ba?kas?nday?m, anlar Buralar? ?ok dar ikimize, Sevgi dolu ger?eklere… Belki geldi?imde sana arkamdan akar g?zya?lar? Gelemem sana g?zel, kollar?m kapanmaz ba?kas?na Buralar? ?ok dar ikimize, Sevgi dolu ger?eklere… SEM?H KOCAMAN... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ka? Mum yakt?m karanl?ga sen gittin gideli | Stinq | 1 | 387 |
04-07-2022, Saat: 08:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yalniz ve Siyah | €BeRimSin | 8 | 955 |
06-11-2009, Saat: 03:42 PM Son Yorum: €BeRimSin |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi