dün esqiyLe (pssmt girL ) bi cafeye gttq.edrnede 'h' harfLeri çoq yutuLuor knşma diLnde.bnmde bu oLy çoq tuhafma gdio baya güLüorz fLn öLe oLduunda daLqa qeçiorz koca trakyaLıyız iştee die..qarson çck qeLdi işte oşqeLdnz dedi.bnde de aLşkanLq oLmş daLqa qeçmeq hç farketmeden pat die ooooşbLdk yaptm sonra ba$Ladk güLmeye nası güLüorz ama.çck tip tip baktı bna hç bşe de demedi.siparşLeri aLmq içn bekLio kmbLr kaç dk sürekLi qüLdk cwp veremedik.çoq ayp oLdu ama ben napim yha eLmde deiLdi ki bi an öLe çıktıı.. :yikildim::yikildim:
ooşbLdk =)
|
06-01-2008, Saat: 01:56 PM <
:yikildim: aferin be iLkcan abLa ama oLuyor bazen öyLe bende bazen h'leri yutuyorum. . . öyLe yapanLarada kızıyorum. . .ama napayım kuLak aşinaaLığı..
yha bnde bLiorm ayp oLduunu.ama o anki bişeyLe oLdu snçta.aL$kanLıq oLmş :S
06-01-2008, Saat: 03:33 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha bnde bLiorm ayp oLduunu.ama o anki bişeyLe oLdu snçta.aL$kanLıq oLmş :Ssen güLmeseydin bende güLmicektim başLadın çocuğun önünde güLmeye
06-04-2008, Saat: 06:31 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayıp etmişsiniz ... ilk defa katılıyorum sana çikita
06-04-2008, Saat: 08:53 PM <
Bence tam yerinde bir davranış Güzel bir anıymış teşekkürler.
06-05-2008, Saat: 12:58 AM <
Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk defa katılıyorum sana çikitaBana kaderimin bir oyunu mu bu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi