buna eminim
Sadece MaVi Desem AnLar Mısın Beni ???
|
[ses]http://asi.serseri.42.googlepages.com/EbruGndes2008-KizilMavi.mp3[/ses] '' Biraz kızıl , biraz mavi yalnızlığın asil rengi Gün batmadan dönsen bari keşke dedim duymadın mı'' kayboluşun simgesidir gözlerin,
engin denizlerin orta yerinde belki de bir sevda uzak ve derin serçe kuşlarının yüreklerinde bugün güneş neden bu kadar ılık nerede elleri bu ağaçların bulutlardan mı damlıyor yalnızlık ıslanır mı gözyaşıyla saçların bir hüzün akşamı, bir koyu gece... buğulu camlarda tükenen aşklar... arkamda sessizlik kaldı sadece artık seni fısıldamakta rüzgar mavi hayallerle aynı duvarda mavi bakışlara bürünmekteyim gönlümde birikmiş mavi sularda masmavi ölmekte, sürünmekteyim gözlerine bakmadan sevmek seni dokunmadan ellerine, vurulmak... sisli rüyalardan kaçan gölgeni bir sabah uyanıp karşımda bulmak... kayıp sevgileri sahilde ara tozlu sayfaları mazide bırak şimdi gözlerini dik ufuklara mavi mavi yaklaş mavi mavi bak Mefkure Turan
11-03-2008, Saat: 07:28 AM <
Mavi Mavi Sevdim Seni
Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben kalbim şimdi bir sokak çocuğu kelebekleri göç etti gönlümün ıssızlaştı hayat sanki sanki sabahı eksik şiirlerimin sanki gecesi hep kanayan bir yara ve sanki artık hep kanayacak ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim çare yok ağlayacak Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben kapıları kendime ben açamadım ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni ter içinde takvimler istasyon öksüzlüğünde gözyaşım düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım savunamadım seni kimselere anlatamadım seni kimselere kimsesiz kaldım en çok da sensiz Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben sana uyumak sana uyanmaktı hayat sıratını geçtim yaşarken,korkmadan korkumu geçtim cesarete ihanetle berduş bir,yalan masumiyeti öptüm bile bile tek sen gitme diye sonbahar oldum,yaprak yaprak ağaç oldum köklerimi unutarak tesellisiz bir geceye fırlatıldım kalbimi dar bi kafese kapatarak içimde bir kanarya hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak seni sevdiğimi bağırdım mehtabına beyazında aklandım bulutunun mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben anlattıkça kış vuruyor satırlarıma anlattıkça üşüyor,anlattıkça ısınıyor yüreğim bu gün sardunyalarım da açmadı belkide küskün renklere ellerimde ibadet gibi yaşadıklarım ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım sensiz soluyorum anlayacağın mavi mavi ölüyorum duyuyor musun orda mısın var mısın yok musun? Bir tek şeyi unutma seni sevdim ben yanarak yıkılarak aklıma her geldiğinde AÄžLAYARAK Naşide Göktürk
Bu yüzden sevemedim sendeki beni.
Bir yüz ; aynada gördüğüm .. Tıpkı Sen .. Tıpkı aşkla özdeş.. Şimdi kelimeler boğazımda kördüğüm. Acınacak halimle gelemedim kapına O kapı ki ; Açılmasın diye Kilit vurup ağlarını ördüğüm… Mavi Mavi sevdim seni.. Ömür gibi sende unutulursun zamanla. Biter di nefes , tükenirdi bir bir geride kalanlar. Yalnızlığım da eskidi yokluğunda.. Ayyaş geceyi avutmadım sabaha kadar. Bir seni , bir bana , Bir beni , bıçak sırtı eyvallah a Bir de O ölüm kokulu veda sahnesini , ayağının tozuna mahrem kıldılar.. Ben Yazmak isterken seni , Kalemimi kırdılar O Kalem ki ; Anlatmak için , Gece üstüne Gece devirdiğim… Mavi Mavi Sevdim seni.. Unutma! Sevdim seni. Tan"ın Kızıllığında ağardım , Doğdum güneş gibi gözlerinin kapalılığında ! Mavi Mavi sevdim seni.. Açmayınca perdeni , gece gibi karardım.. Mavi Mavi sevdim seni. Eminönü"nde görüyorum ansızın Gardenya kadar saf , begonya kadar solgun.. Mısralarımın kalemsizliği kadar Benim sahipsizliğimsin.. Mavi mavi sevdim seni.. Susarak … Metruk gecelerde , Ağlayarak..
maviye hasret
kucak kucak paketLedim sevgimi tek yaptığım özLemekti Simgemi; mavi yorgan aLtında ve mavi pijama içersinde başım yine mavi bir yastığa dayaLı ve gözLerim hep mavi oLmasını istediğim gökyüzünde... hasret kokan eLLer ve sıra bekLeyen yüzLerden biriyim vakit bekLeme vakti herşey gibi bekLemekte nizami... bir kuraL bütününde özLüyorum şimdi beLLiki özLeniyor bekLeniyorum yetmiyor ne yazıkki geçmeyen dakikaLarı hızLandırmaya... son fotoğrafımız çekiLse ve hadi git deniLse koşmak istemezken yerimizde durmasak atLamak sevdiğinin kucağına ve yine son fotoğrafı çekiLmek aLınan sorumLuLuk sıkıştırıLmış geniş zamanLar üzerine baskı kuruLmuş hisLer veriLmeyen sözLer yeterLi sebep kara kara düşünmeye ne kucak kucak paketLenen sevgim ne özLemek deLice mavi yapmıyor kara düşünceLeri... [ 07.12.2007 '' yaLancı cennet
11-03-2008, Saat: 07:49 AM <
Göklerin Mavililiğinden Gelinlik
Uykumun en derin anında Beliriverdin karşımda Uyurla uyanık arası mıydı, Yoksa rüya mıydı? O her zamanki muzip halinde Sana dedin, göklerin mavililiğinden Gelinlik, yıldızlardan taç getirdim Görkeminden gözlerim kamaşarak Yüreğim tüy gibi hafif uçarken Başım dizlerine koydum Hayran hayran bakarken yüzüne Yıldız yıldız ışıldayan gözlerinde Haps oldum.... Üzüm yedik birbirimizin avucundan Dans ettik ayda gezer gibi, başım Omuzun da Hasret, özlem giderdik sabaha kadar Ardına kadar açtığın kalbinin kapısından Usulca süzüldüm, Cennetin yeşil Zebercetten Kapısından geçer gibi.... Sedef Ünal
Gözüme Sürecek Kadar Mavi
Uçurumun yanında adam
Adamın cebinde zaman Bir kadına dokunur gibi Şiirler söylüyor Alfabenin tam ortasından Kuşlar biliyor sırrını Bir de mütefekkir, Afyonlu akşam rüzgarları Fısıldıyorlar kulağına; Adını Hüseyn’in adının yanına yazacaklar Hadi düş, bu uzun ve susuz yola Kerbela’da sana aşkı anlatacaklar Kuşlar düşüyor çaresizlikten Kuşlar görüyor çünkü alnını Tanıyorlar çünkü;gözünde gül saklayanı Kuşlar okuyor Dudakları çürüten yazısını Biliyorlar ki adını Hüseyn’in yanına yazacaklar Kerbela’da ona aşkı anlatacaklar Şimdi söyle alınyazım Söyle kül dökmezim Söyle ömür törpüm Serçe yüreklim Can yoldaşım Kan sırdaşım Gözünde gül saklım Söyle; Kaç kanat çırpımı bu gökyüzü Hangi yağmur bizden daha mavi Şehrin meydanına İsa gibi Gönlümüzden çakan kim bizi Söyle; Böğrümüzden akan denizlere Bu adam yüzyıldır susuz de.. Yalnızca Serçe’lere yetecek kadar uyku istiyordu Gözüne sürecek kadar da mavi de... Söyle; Onun için adını Hüseyn’in yanına yazacaklar Kerbela’da ona aşkı anlatacaklar (İçimde kendini arayan maviye) Şahan Çoker
11-03-2008, Saat: 09:57 AM <
Buralar mavi mavi dolmuş ne güzel olmuş
[b]Çocukken geceleri yıldızlara bakardım...
[/b]
Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım. Kaçında aşk vardı, Kaçından böyle görünürdü gökyüzü, Kaçında denizler bu kadar güzel ve kaçında aşk maviydi...
11-03-2008, Saat: 06:52 PM <
Bir mavi geceydi o
Bütün gecelerden güzel Bir mavi geceydi o Benim için ömre bedel Ve sonra... Bir gidişin vardı ki Mutluluğuma inat Bir gidişin vardı ki Kırıldı içimde kol kanat Umutlarımın mavisini alıp gittin Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mavi Merhaba ... | ZeNiTH | 12 | 782 |
04-14-2022, Saat: 09:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 376 |
04-13-2022, Saat: 02:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmez Misin? | eRCi | 17 | 973 |
04-13-2022, Saat: 12:09 PM Son Yorum: wildfang |