hadi bakalım
Benim bi önerim olucaktı..!
|
Alıntı:Dert köşesi açsak fena olmazdı hani, dimi Deme yanii..! Alıntı:peki güzin abla kim olcakk HerKez..! Alıntı:Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz içinAlıntı: Oluruz hepimiz birer Güzin abla Evett hepimizde oluruz..! Alıntı:Güzel düşünce bencede Güzin ablayı da anket olarak açarız ona göre kim seçilirse öyle olsun derim ben Teşekkürler Ya bence tek bikişi seçilmesinn..! ? Ya o zaman sanırım birazıcık haksızlık olur herkez yardıma koşamaz ? Yani eğer herKez olursa herkez düşüncelerini söyler ve birçok engeli aşarız ? gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seninle hemfikrim . Hepimiz birbirimize yardımcı, destek olmaya çalışırız
02-05-2009, Saat: 09:33 PM <
Konu acmak sorun olmazda. forumda Güzin ablalık gorevını ifşa edicek bi tek kısı var. oda psiko. bakalım razı olcakmı
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konu acmak sorun olmazda. forumda Güzin ablalık gorevını ifşa edicek bi tek kısı var. oda psiko. bakalım razı olcakmıBu konuyu daha önce gördüm, cok ilgimi cekmedi Ama niyeyse gene bakmak geldi icimden Diyorum biyerlerde benm adım geciyo ama nerde Tam da dert dinleyip çözüm bulacak adamım dmi abi Allah var:tolga: Cok havaya girdim yad Âh be.
bence güzel bir fikir deil ben varken güzin ablaya ne gerek var
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
buda benım hem şikayetim hemde önerim | lorient_19 | 4 | 707 |
04-14-2022, Saat: 06:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
benim de bir önerim var ama ??? | bilgeis | 2 | 653 |
04-11-2022, Saat: 12:17 AM Son Yorum: wildfang |
|