bu sıırın ustune tanımıyorum..hep bu sıırle gozyası doktum benım dert ortagım oldu bu sıır....paylasımın ıcın tesekkurler emın...
Kendine ?yi Bak
|
10-08-2007, Saat: 01:12 PM <
tşkler gülerin güzeli
seste sorun varen kısa zamanda düzeltecem... senin nikinde güzel leman samın en güzel şarkılarından bi tanesi Hiç Görmedim Seni Ama.... Yaramaz bir çocuk gibiyim. Her yanımda sen. Her yanım sen. Bulanmışım sana delice, Çok komik gözüküyorum etrafa. Bulaşmışsın işte bana. Saklayamıyorum, İnkar etsem , İnandıramıyorum. Seni soluyor, seni kokuyor, seni taşıyorum her zerremde. Koşturuyorum oraya buraya, unutmak için; Duşun altına giriyorum iyice temizlenmek için; Yok çıkmıyorsun. işlemişsin her yanıma; Arınamıyorum. Tam geçti bitti derken; Delisi olduğum aynalar, çıkıyor karsıma yine. Bakıyorum, yine sen varsın elimde, yüzümde, Dudağımda, dilimde, sesimde bile. Gönlüme işlemişsi; her aynaya baktığımda sen Delisi olduğum aynalardan nefret ediyorum artık, Ben yokum aynada; kaşım, gözüm, burnum, dudağım farklı sen olmuş. Benim olan tek bir şey var aynada; kaynağını kalbimden alan; gözümden damlayan yaşlar. Onlarda, Dudağıma değdiğinde; seni hissettiriyor bana. Aslında senin olan dudaklarda, beni hissettiriyorlar sana. Sen… sen… sen… Aynalar sen, Yastıklar, yorganlar sen. Kokundan uzan, kokunla yasamak. Teninden uzak, tenine dokunmak. Gözlerinden uzak, gitgide eriyip yok olmak Bende seni yasamak; sen olmak. Hep sen, tek sen. Senden kaçarken sen olmak, Devamlı sana yakalanmak. Dokunuyorum tenime; Ellerim sen çünkü. Bakıyorum yüzüme, gözlerim sen çünkü Ben buldum bu oyunun gerçek adını: Körebe… Gözlerim bağlı seni arıyorum Dönüyorum, düşüyorum, arıyorum, bağırıyorum, koşuyorum, ulaşamıyorum Uçurumun ucuna doğru yürüyorum.. Yoksun… |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kendine Sakla Yaralarını... | ROSE | 22 | 959 |
04-11-2022, Saat: 04:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Seni Bir Romana Konu Ederken Sen Beni Kendine Bağışla – İsmail SARIGENE | ZencefiL | 3 | 839 |
09-07-2012, Saat: 10:15 PM Son Yorum: destansı@ yürek |
|
Kendi kendine gelin güvey olmak bu olsa gerek | YasSmin | 15 | 1,456 |
04-07-2011, Saat: 10:02 AM Son Yorum: YasSmin |
|
herkesin sevdası kendine büyük | okeanos | 0 | 361 |
06-05-2010, Saat: 05:26 PM Son Yorum: okeanos |
|
Seni AnLamak Kendine ÇeLmeLer Takmaktır ...! | acemhe | 0 | 342 |
05-14-2010, Saat: 11:39 PM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi