"Oysa senden tek bir damla istemiştim, Sana kocaman bir deniz sunabilmek için.."
Kahraman Tazeoğlundan..
|
"Meğer susmak; insanın içiyle konuşmasıymış, geç farkettim.."
"Anladım ki ayrılığa değil; ayrı kalmaya yeniliyor insan.."
Ne kadar çabuk geldi ayrılık...Oysa daha yeni başlamıştık birbirimize ayak uydurmaya,daha doğrusu ayak uyduramamaya..Nedensizliklerin iç çekişlerini dinlerken vedalar bozdu suskunluğumuzu..Bana mıydı kızgınlığın yoksa kendine mi anlamadım...Kaçar gibi veda ettin...
Oysa ben seni sevmelere doyamadım!!! Öldürecektim seni.. incitecektim seni... unutacaktım seni... ama lanet olsun!!! kı-ya-ma-dım.
Şimdi gitmek zamanı belki, geride yaşanmış yada yarım kalmış anları bırakarak... Sen de tüm ürkekliğinle, tüm hatalarınla, tüm eksiklerinle, tüm haklı gördüğün yanlarınla başbaşasın şimdi...
Hep bir şeyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın. Bitersek kim anlayacak bizi? Kime anlatacağız halimizi? Ve nasıl unutacağız birbirimizi? Ondan mıdır hep geri dönüşlerimiz… Gidişlerde açık bıraktığımız kapılar? Bu sefer çok başka gittin… Senden öncemi götürdün, senden sonramı koydun önüme. Hevesimdin… Kursağımda kaldın "Kendine karşı yapamadığın büyüklüğü başkasına gösteremezsin. Kırılmadan eğilmeyi bilmeli insan. Kendini yeniden acı çekmeye davet etse de affedebilmeli insan. Ve unutmalı..." Sen.. Sırtımdan vursa hoşgeldin deyip yüreğime buyur edeceğim kadın; Doğum lekesi gibi kaldın sevdamın üzerinde... Aradan bin küfür geçti de, Sen geçmedin.. Neyse.. Hoşgeldin yar, Hoşgeldin.. Ne kadar benzemesem de ona, hiçbir zaman beni onun yerine koyamasan da, Unutamayacaksın beni, Çünkü gelen gideni özletir aşkta. Sen hayatıma girmeden önce değildim ben böyle. Ve inanır mısın, kimseyi sevmemiştim böyle ölesiye. Değer bilmedin. Varmış gibi görünen ama asında olmayan tek organındı kalbin. Hani derdim ya sana, sen “aşkâ€sın diye.. Değilmişsin. Sen bir hiç’mişsin gözlerimde.. Ve son kez geçmişe bakıyorum, “Neyim var?†diye. Sen varsın.. Ve hep de geride kalacaksın!
11-23-2015, Saat: 09:16 AM <
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu adamın yazılarına bayılıyorum. Paylaşımınız için teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevdim-Kahraman Tazeoğlu | ZencefiL | 6 | 867 |
06-21-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Kahraman Tazeoğlu – Şüheyda | YasSmin | 0 | 481 |
06-09-2011, Saat: 04:28 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Hemen gitme*Kahraman tazeoğlu | ZencefiL | 4 | 694 |
05-05-2011, Saat: 11:52 AM Son Yorum: ZencefiL |