:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgilisizler buraya
EyLuLce
ama olmuyuu olmuyo sevgili bulsak olucek te yok kiii
Ara
|v|_U_S_T_!
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama olmuyuu olmuyo sevgili bulsak olucek te yok kiii

bulursun bulursun yada ASK seni bulur merak etmeBig Grin
Ara
EyLuL
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahım yarabbım
cok sukur su 14 subat gectı de KURTULDUK

dun zaten bu yuzden dukkanı acmadım

oleyy oley oley oleeeyy :p
tarih 14 subat.msn acmassin,nete girmessin.kimseler sormasin ne aldin ne verdin diye(kim ugrasicak)cikayim dersin disari söle bi temiz hava alayim.sonra bi bakarsin magazanin biri millete kiyak yapiyo,gelene gecene gül dagitiyo.ee tabi olan var olmayan var.sonra karsina evli bi arkadasin cikar.konu döner dolasir sevgililer gunune gelir.ve o muthis cevabi duyarsin esi demis ki"sen benim karimsin,sevgilim degil.ne hediyesi istiyon" ve sen haline sükredersin:yikildim: :yikildim: :yikildim:
ben dünü kurtardim Big Grin moral süper
Ara
EyLuL
yaf hersey normale girdi sonundaSmile ask böcügü sarmisdi heryani..bi bize ugramiyo böcükBig Grin
Ara
|v|_U_S_T_!
yok kız ugramasın ne yapcan böcügü Tongue alerji yapar böük hasta yapar yataga düsürür kalp agrısı yaptırır sonracıgımA sinir hastasıda yaparBig Grin
Ara
EyLuL
yaf olsun Smile onuda ögrenirdik demi ama.nasi bisimis
Ara
|v|_U_S_T_!
EyLuL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf olsun Smile onuda ögrenirdik demi ama.nasi bisimis

valla ögrendik Big Grin ben bir ilişkiye basladımmı yanii sevmeye sevgiyi yasamak için ömrümdeen extra 10 yıl veriom yanii Big Grin onun için bana iyi gelmiyor bu sevgi olayları Big Grin bidaha mümkünse almayım Big Grin
Ara
EyLuL
heheh nolur al musti hatri kalir simdi almassanBig Grin
Ara
|v|_U_S_T_!
EyLuL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf olsun Smile onuda ögrenirdik demi ama.nasi bisimis

yok ablam ben almayım ögrenmek istemiom yeterince sey ögrendik Big Grin
Ara
EyLuL
iyi alma bariSmile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. speedy_girl 28 1,881 04-02-2022, Saat: 04:53 AM
Son Yorum: wildfang
  Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... BiRiciGim 50 2,309 12-22-2007, Saat: 06:03 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D SssHave_sdo 5 761 09-03-2007, Saat: 03:55 PM
Son Yorum: Melek06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi
  Tarih: 11-14-2024, 08:21 PM