ama olmuyuu olmuyo sevgili bulsak olucek te yok kiii
sevgilisizler buraya
|
02-15-2007, Saat: 02:59 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama olmuyuu olmuyo sevgili bulsak olucek te yok kiii bulursun bulursun yada ASK seni bulur merak etme blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahım yarabbımtarih 14 subat.msn acmassin,nete girmessin.kimseler sormasin ne aldin ne verdin diye(kim ugrasicak)cikayim dersin disari söle bi temiz hava alayim.sonra bi bakarsin magazanin biri millete kiyak yapiyo,gelene gecene gül dagitiyo.ee tabi olan var olmayan var.sonra karsina evli bi arkadasin cikar.konu döner dolasir sevgililer gunune gelir.ve o muthis cevabi duyarsin esi demis ki"sen benim karimsin,sevgilim degil.ne hediyesi istiyon" ve sen haline sükredersin:yikildim: :yikildim: :yikildim: ben dünü kurtardim moral süper
yaf hersey normale girdi sonunda ask böcügü sarmisdi heryani..bi bize ugramiyo böcük
02-15-2007, Saat: 05:43 PM <
yok kız ugramasın ne yapcan böcügü alerji yapar böük hasta yapar yataga düsürür kalp agrısı yaptırır sonracıgımA sinir hastasıda yapar
02-15-2007, Saat: 05:54 PM <
EyLuL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf olsun onuda ögrenirdik demi ama.nasi bisimis valla ögrendik ben bir ilişkiye basladımmı yanii sevmeye sevgiyi yasamak için ömrümdeen extra 10 yıl veriom yanii onun için bana iyi gelmiyor bu sevgi olayları bidaha mümkünse almayım
02-15-2007, Saat: 06:38 PM <
EyLuL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf olsun onuda ögrenirdik demi ama.nasi bisimis yok ablam ben almayım ögrenmek istemiom yeterince sey ögrendik |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,881 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,309 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 761 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi