pişt noluo bakim ona anca ben feda olurum
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişt noluo bakim ona anca ben feda olurum Şişşt yafrum benim bea kardeşim benim Bak Sulti duymasın
02-21-2007, Saat: 01:54 PM <
yaf can bakımından, bi kurşun gelse dostumuz için atlarız yani o bakımdan....
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf can bakımından, bi kurşun gelse dostumuz için atlarız yani o bakımdan.... Dostum kardeşim Allah korusun Allah yazdıysa bozsun saçının teline zarar gelse canım gider nan... CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah korusun daa öle işte benim demek istediğim Eyvallah kardeşim başımın üstünde yerin var herzaman biliyorsun... CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf can bakımından, bi kurşun gelse dostumuz için atlarız yani o bakımdan.... Sus Le Sus Sultanın Adını Duyunca Kızacak Diye Kıvırıveriyon Korkak Herif
02-21-2007, Saat: 02:12 PM <
kaşınma nan sen benimle yılmazın dostluğnuu bilmezsin...
02-21-2007, Saat: 05:59 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişt noluo bakim ona anca ben feda olurumyaa öle demekkkkkk......küştümm nan :'( hıh bnm aşkımla abim ii dost demi nan uyus aşkımmm öle dimee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,103 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,392 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,252 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,621 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi