Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar abiler ablalar vs. bnde bu forumdan oldugumu hissettigim için buraya görüşlerimi yazmayı istedim. burda özge arkadaşımız burda size saygısızlık yapmadan yardım istemiş. onun yardımına karşılık Tolga abinin türkçeyi yenimi ögreniyosun demesi ilk olarak yanlış. Benim sempatik kız(özge) arkadaşımızla tanışmışlıgım bile yok ama burda ortada haksızlık var bu zaman kadar bu forumda arasak dolu türkçe yazım hataları vardır. o zmn bundan sonra sırf burdan ayrılmış üyelere degil burda olan duygusuz ailesinin de yazımlarına dikkat edilsin her açılan konu incelenerek yazım kuralları yanlışsa uyarılıp düzeltilsin. SempatikKız adlı üyemiz eleştirilmeyi kabullenmemiş deqil haksızlığa karşı koymuş burda. Ben birşey daha gördüm ki burada admin ve morcivet abim de eleştirilere açık deqil
esra sorunda burda ayrımcılık,haksızlık hersey war bunlarda ilk basta bşy demedim ama herseyime laf etti morsivent bnde cvbımı esirgememem
bide büyük olcklar
ama işte bnlar böleler bazı seleri doğru oldunu kbl edemiyorlar..bukadarlıklar..