YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dur sen daha Bana yeminimi bozdurdunİntikamım issot kıvamında olacak:dtöwße aßi ßi daa yaparSam ayakLArımdan tawana aS Sana Laf SöLemek mi aßüüüWwW akLı oLan Sana ßuLa$maS
Âh be.
taze üyeyim :)
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dur sen daha Bana yeminimi bozdurdunİntikamım issot kıvamında olacak:dtöwße aßi ßi daa yaparSam ayakLArımdan tawana aS Sana Laf SöLemek mi aßüüüWwW akLı oLan Sana ßuLa$maS Âh be.
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abisi benm var sölesem olur mu anam benim aşkım da gelmişşş söle tabi aşkımmmmm yaaa bide düşene sen vur tekmeyii........:yikildim::yikildim:
Asmak sana kurtuluş yoluŞimdilik susuyorum şikayetleri bekliyorum
yhaw herkeS dımam da SerSi aßi nerde onSuz geyik oLmuo ߀a ahhaha Chok $ey kaçırıo Chooook
Âh be.
konu gitttttti millett konuuuuu daıldıı uçtu bitiiii yok oldu koptummm vallaaa
sizleri seviyorumm duygusuzu seviyorummmmm benn iyiki varsınızzz yaa arkadaşlarrrrrr........:yikildim::yikildim::yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw herkeS dımam da SerSi aßi nerde onSuz geyik oLmuo ߀a ahhaha Chok $ey kaçırıo Chooook bırak olum bu ayakları sen kendine yandaş arıyosunn beee aaaa..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu gitttttti millett konuuuuu daıldıı uçtu bitiiii yok oldu koptummm vallaaa Yayınımız reklam akışı nedeni ile bir süreliğine durdurulmuşturAti ve reklamlar köşesini dinlediniz
ŞOK ŞOK ŞOK....
AZILI SAPIKLAR CANAT VE PCKOPATIN YAKALNMASI İÇİN TÜM BİRLİKLER SEFERBER EDİLDİ... ŞUAN RESİMLERİNİ VERİYORUM LÜTFEN GÖRENLE HEMEN POLİSİ ARASIN... PCKOPAT CANAT BUDA KÖPEKLERİ... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw herkeS dımam da SerSi aßi nerde onSuz geyik oLmuo ߀a ahhaha Chok $ey kaçırıo Chooook pckoluk işte böle bişi arkadaşlar en zor anında bile başkalarını düşünüyorr görüyormusunuz masumiyeti su surata bakın hele bunda kediye pist diyecek tip varmı :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yeni üyeyim:( | angel16 | 15 | 797 |
04-29-2008, Saat: 09:20 PM Son Yorum: angel16 |
|
Merhaba Ben Burcu Yeni Üyeyim.. | !!burju!! | 26 | 1,166 |
01-21-2008, Saat: 11:09 PM Son Yorum: chatlaq |
|
ben yeni üyeyim :) | asigenc83 | 18 | 652 |
09-30-2007, Saat: 11:40 PM Son Yorum: asigenc83 |