bne şu anda gerçekten ıssız bi adada kafa dengi
biriyle olmak isterdimmm...
biriyle olmak isterdimmm...
\nerde olmak ıstersın?????
|
bne şu anda gerçekten ıssız bi adada kafa dengi
biriyle olmak isterdimmm... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende o dedıgın adada olmak ısterdım abı ölü olarak o niye nan anlamadımm benimi korkutcaktınn o samn işte seni harbiden öldürürdümmmm:yikildim::yikildim: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bne şu anda gerçekten ıssız bi adada kafa dengi Öyle bi yer biliyorum Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be abı en ıyısı bu : sersi olum sen gene transa geçtinn haa bak o kafa dengi sen olabilirsin ama şu kafandan bi kurtul önce.... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öyle bi yer biliyorum adamım hee valla işte sen olursan valla çekilirr haaa hessahtan bak gidiyomuyuzz nedersinnn.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi olum sen gene transa geçtinn haa bak sorma abı yaa yıne ben gıdıcıyım kafa sıfır moral sıfır yaa tam herseyı atlattım kurtuldum dıyorum bırısı gelıyo yok senın cekıcen cok sey var bu kadar kolay kurtulamassın dıyo hade tekrar basa dönuyoruz ne olucak sonumuz anlamadım ama hadı hayırlısı GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adamım hee valla işte sen olursan valla çekilirr haaa Teşekkür ederim ama tavlasız gitmem söylimBirde demlik çay ve sigaramı almak istiyorum o kadar birde bağlamamı alalım tamamdır Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma abı yaa yıne ben gıdıcıyım kafa sıfır moral sıfır off olum sersi yaaa biride kalkıp bana desekii abi senin bi derdin varmı yaaaa valla öle bi haldyıimm kii kafadaki dişliler çalışmıyo be abijimmm nediyimmsana allah yardımcen olsun.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
şirin(smurfs) olmak isteyen beri gelsin | EYVALLAH | 32 | 1,542 |
04-10-2022, Saat: 04:23 AM Son Yorum: wildfang |
|
Şu Anda Kiminle Olmak isterdiniz..... | Melek06 | 132 | 5,316 |
02-20-2011, Saat: 02:04 AM Son Yorum: Classiic |
|
Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacın var ? | acemhe | 71 | 3,961 |
02-14-2011, Saat: 01:27 PM Son Yorum: tugfan |