çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence manesia yı asalım kesin o baştan çıklardı
Bak çok yaratıcı bi fikir
canat efendiii sen bittinnn......:
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence manesia yı asalım kesin o baştan çıklardı Bak çok yaratıcı bi fikir çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence manesia yı asalım kesin o baştan çıklardıben çıakrdım oda çıkmaya meyilliydi
12-15-2007, Saat: 07:33 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya teyzeee ne şakası yaa burda namustan bahsediyoruzzz yaa ayıp yaa ayıppp...iide ben burda öle görmüyom ama ercan ve asya yı rencide ediyormuşsunuz gibi geliyo bana YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Suç ortağıdır kesin abı manesıa ıle arasında bısey olsa bana nıye desınkı cok yanlızım bı svegılım bıle yok kartal bana bı sevgılı buls dıye ( benı sey sandı galıba ) GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süzgeç demek istedin herhaldeee kardeşş... Abii ben kan sevmem sonuçta bizim kanımızdan biri asmak en mantıklısı
yargıcı asalım bırazda degısıklık olsun .hepmı suclumu aıslcak canım bırazda suclayan asılsın :d
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sapık adamın annatıklarınamı inancannnn banamı.... Abi sanada inanıorum ama savunmasını hazırlaması gerekir söz hakkı die bişi varyargılicas daha MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben çıakrdım oda çıkmaya meyilliydi aahh ahh Kadınlarr...kadınlar...kadınlar
12-15-2007, Saat: 07:36 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben çıakrdım oda çıkmaya meyilliydimalesef sen kötü kadın oldun bence bunu taşlıyalım :tey::tey::tey: acayip yaratıcıyımdır felaket sorun yaratırım miley14:miley14:miley14: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|