ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem sarışın,
hem emo,
hem tatlı
offfff
kudrma Lütfén ...
EmoJkLaRım =)
|
08-29-2008, Saat: 02:00 AM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem sarışın, kudrma Lütfén ...
08-29-2008, Saat: 02:03 AM <
08-29-2008, Saat: 02:04 AM <
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bunun adı ne .. yanı sadece merak. ettım.. brı daha koymustuda..o bnm işte adım ece
08-29-2008, Saat: 02:04 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçék adı akLıma geLmio.tüm siteLer bu ve ashLee`yle doLu zatén .herkeS ßenim die yutturmaya çaLışıo bencede herkes resmimi çalıo yha
08-29-2008, Saat: 02:24 AM <
>>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede herkes resmimi çalıo yha aynén öyLe
08-29-2008, Saat: 02:50 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica edérim.seni eğLendireßiLdiysem ne mutLu ßana .. Evet tatLı kız eğlenmemek elde değiL emoLarı görünce Zaten onLar maskara olmak için yaratılmışLar yalnız içLerine gothic kaçmış dikkat..(: Ha birde bak emonun ne olduğunu nerden geldiğini.... Birde sonlarının neyle bittiğini okumalısın.... yada okuduysan ve hala hoşuna... gidiyorlarsa bişey diyemem... Tekrar teşekkürler kal SağLıcakLa
08-29-2008, Saat: 03:48 AM <
evet canım her$eyLeriyLe ho$uma qidiyorLr ve frkınDayım ki forumun geneLinin dé ho$una gidio ...gothiC dié taßir ettiin resimLer hanqiLeri?? çok merak ettim doğruSu.sen görmek istemiOsan emoLarı ßu konuya girmezSin oLur ßitér...aLLah kahretSin Ki çok tatLıyım :yikildim:
08-29-2008, Saat: 04:11 AM <
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet canım her$eyLeriyLe ho$uma qidiyorLr ve frkınDayım ki forumun geneLinin dé ho$una gidio ...gothiC dié taßir ettiin resimLer hanqiLeri?? çok merak ettim doğruSu.sen görmek istemiOsan emoLarı ßu konuya girmezSin oLur ßitér...aLLah kahretSin Ki çok tatLıyım :yikildim: Niye gülmek için konu açıLmış girip güLmek istiyorum karşamssın ki.(: Konu açıyorsan iyi yada kötü tepkiLere karşı her zaman hazırLıkLı olmaLısın Sevdiklerinimi sanıyorsun hehe dalga geçiyor hepsi Saçma salak birsürü tiplerin neyini beğenirler saçlarını kapartmış boxer giymiş altına e birde makyaj Emomu oldu tüh kahretsin ne kolaymış lan öyLe Emo olmakta öyLe giyinmekle olmaz sadece böyle fotoraf çeker internete koyar ee sonrada alay konusu olur Bu kadar işte..(: dikkatLe bak bakaLım Gothıc nerde varmış Bana niye soruyorsun ..(: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|