Çileğim ,
Yoruldum artık biliyormusun ........ Derman nedir bilmiyorum ...........
Sevg ...
Yoruldum artık biliyormusun ........ Derman nedir bilmiyorum ...........
Sevg ...
Çilek ( Hilal ) Az Gelsene Buraya ...
|
09-18-2008, Saat: 07:13 AM <
Çileğim ,
Yoruldum artık biliyormusun ........ Derman nedir bilmiyorum ........... Sevg ...
Yorulmuşsundur...Fırtına'm...
Dinlen en azından dinlemeye çalış olmaz mı? Gerçi şu hayattın koşuşturması içinde nasıl dinlenebilirsin bilmiyorum.... Dermanını bul...Seni dinlendireni bull ...................................
09-18-2008, Saat: 07:23 AM <
Ömür bir deniz ise, dosttur onun kıyısı
En zor gününde çıkar gerçek dostun sayısı Dostu tahlil etmekle geçti ömrün yarısı Gönülde mecal bitti anladım ki yoruldum.. Bu gece karışığım gibi ............. Çözerim belki ... . GECELER-II . Sarıl bana ey gecem bir anne şefkatiyle Mal olmuşum ben sana kemiğiyle etiyle Karanlığın beynime koca bir hiç işlesin Diri bedenleri ben ölüler beni dişlesin Kirlendi artık gündüzlerin namusu Kara borsa olmuş temiz ekmek berrak su Bırakın artık yakamı biri binle değişmem Âşık oldum geceye gündüzlerle sevişmem Biliyorsun her zaman ben seninle rahatım Hangi ülkede isen geleyim; hazır atım Ateş dolu başımı serinletsin dizlerin Hasta olmuş kalbime sinsin ilaç izlerin Sevdam: asıl vatana bir gece vakti göçmek Tüm nesneyi onunla tartıp biçip ve ölçmek Bülbül kadar azizsin gonca gül kadar temiz Dün gördük bugün sevdik aşk olacak ertemiz Üstüme tapulansın gecenin korkuları Benim ardıma düşsün korkunun kokuları Kanatlarım altında emniyette eviniz Ben geceyi seveyim siz gündüzü seviniz Değil mi dost geceler herkes rahat uyusun Ben nöbetçi balığım sende dipsiz kuyusun Gezelim ve gezelim hiç doğmasın ışıklar Ecel durdursun bizi lakabımız âşıklar Bir destan Leyla-mecnun bir de benle geceler Ben gecenin içinde geceler bende geceler . Mehmet Orhan durdu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hİlal SENİ SeViyorum | SssHave_sdo | 4 | 855 |
08-05-2007, Saat: 03:48 PM Son Yorum: SssHave_sdo |