çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durmazzz bebetommmm yaaaa :yikildim: herkeze bulastı zaten :yikildim:
yazık oldu seninle çalışanlara git bi eczaneye wb seylere onlarda para kazansınlar ascık
günahkeçisine özel yoklama
|
10-24-2008, Saat: 04:20 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durmazzz bebetommmm yaaaa :yikildim: herkeze bulastı zaten :yikildim: yazık oldu seninle çalışanlara git bi eczaneye wb seylere onlarda para kazansınlar ascık
10-24-2008, Saat: 04:21 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazık oldu seninle çalışanlara git bi eczaneye wb seylere onlarda para kazansınlar ascık aldımmm nan bndekı mıkropuu kımsee onluyemıo :yikildim: :yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:23 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldımmm nan bndekı mıkropuu kımsee onluyemıo :yikildim: :yikildim: nan her yerde bu kadr belli etme piss oldugun :yikildim: pazar günü izinlisin cumarteside mi çalışıosun sen
10-24-2008, Saat: 04:25 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan her yerde bu kadr belli etme piss oldugun :yikildim: :yikildim: ben hafta sonlarıda calısorumda sadece bu pazar ızınlıyım
10-24-2008, Saat: 04:26 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ben hafta sonlarıda calısorumda sadece bu pazar ızınlıyım ayy yasık kıyamam ben sana ben senin yerine c.tesi çalışırım sen tatil yap
10-24-2008, Saat: 04:26 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy yasık kıyamam ben sana ben senin yerine c.tesi çalışırım sen tatil yap olarr bebekımmm valla :yikildim: nan bnm tavşicı nırde :yikildim: :yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:28 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olarr bebekımmm valla :yikildim: nan bnm tavşicı nırde :yikildim: :yikildim: senin taşwancı en son ewninin camına araba lastigi asıodu :yikildim::yikildim::yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:30 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin taşwancı en son ewninin camına araba lastigi asıodu :yikildim::yikildim::yikildim: aaaaaa noldu nan bnm hayatumun erkekıne :yikildim:
10-24-2008, Saat: 04:31 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaa noldu nan bnm hayatumun erkekıne :yikildim: senin hayatının erkeginin deli oldguun söylemiştim sana pencereye perde grek yok boyamış el izleri yapmış hep
10-24-2008, Saat: 04:32 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin hayatının erkeginin deli oldguun söylemiştim sana :yikildim: :yikildim: :yikildim: allam bnı ne zamn akıllı bırısı bulcak :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoklama alınıyo.!! | günahkeçisi | 60 | 2,119 |
10-22-2008, Saat: 08:12 AM Son Yorum: ozgee29 |