Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
günahkeçisine özel yoklama
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durmazzz bebetommmm yaaaa :yikildim: herkeze bulastı zaten :yikildim:

yazık oldu seninle çalışanlara git bi eczaneye wb seylere onlarda para kazansınlar ascık Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazık oldu seninle çalışanlara git bi eczaneye wb seylere onlarda para kazansınlar ascık Big GrinBig Grin

aldımmm nan bndekı mıkropuu kımsee onluyemıo :yikildim: :yikildim:
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aldımmm nan bndekı mıkropuu kımsee onluyemıo :yikildim: :yikildim:

nan her yerde bu kadr belli etme piss oldugun :yikildim:
pazar günü izinlisin cumarteside mi çalışıosun sen Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan her yerde bu kadr belli etme piss oldugun :yikildim:
pazar günü izinlisin cumarteside mi çalışıosun sen Big GrinBig Grin

:yikildim: ben hafta sonlarıda calısorumda sadece bu pazar ızınlıyım Big Grin
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ben hafta sonlarıda calısorumda sadece bu pazar ızınlıyım Big Grin

ayy yasık kıyamam ben sana Big Grin ben senin yerine c.tesi çalışırım sen tatil yap Big Grin
Ara
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy yasık kıyamam ben sana Big Grin ben senin yerine c.tesi çalışırım sen tatil yap Big Grin

olarr bebekımmm valla :yikildim: nan bnm tavşicı nırde :yikildim: :yikildim:
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olarr bebekımmm valla :yikildim: nan bnm tavşicı nırde :yikildim: :yikildim:

senin taşwancı en son ewninin camına araba lastigi asıodu Big GrinBig Grin :yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin taşwancı en son ewninin camına araba lastigi asıodu Big GrinBig Grin :yikildim::yikildim::yikildim:

aaaaaa noldu nan bnm hayatumun erkekıne :yikildim:
Ara
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaa noldu nan bnm hayatumun erkekıne :yikildim:

senin hayatının erkeginin deli oldguun söylemiştim sana Big GrinBig Grin
pencereye perde grek yok boyamış el izleri yapmış hep Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin hayatının erkeginin deli oldguun söylemiştim sana Big GrinBig Grin
pencereye perde grek yok boyamış el izleri yapmış hep Big GrinBig Grin

:yikildim: :yikildim: :yikildim: allam bnı ne zamn akıllı bırısı bulcak :yikildim:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yoklama alınıyo.!! günahkeçisi 60 5,114 10-22-2008, Saat: 08:12 AM
Son Yorum: ozgee29

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi