:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor.
EndLess
ALLahım sne Ne guzeL serserıcık Dıyosun öLe...Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Bıdaha de bakım Big GrinBig Grin

Barbıcan..Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
KahretsinBig Grin Yapı meselesi çok güsel sölerim töbe yaaBig Grin Big Grin Big Grin Pşşt Big Grin kendine gell kendinee haddini bill sen haddiniBig Grin öle bi şarkı vardı da Tongue Big Grin
Serseri127 Big Grin
Ara
Selin :)
Nurcann Big Grin
Ara
EndLess
Cok sveredım o sarkıyı..HatırLattıgın ıcın sagol..Barbıcım Big GrinBig Grin:d

Barbıe..Big Grin
Ara
_BarBie_
Samimiyete bakk beaaBig Grin Big Grin Big Grin barbi-cim Big Grin(barbie-cim olması gerek Big Grin )
Serseri127
Ara
EndLess
Betgenmıyorsan samımıyetımızı... MesafeLıde Davranırım Barbıe hanım ...SmileSmileSmile:9
Ara
_BarBie_
şaka yapıorum sersiWink
Öle bişiyi en baştan sölerdm merak etme sorun yok istediin kadar dalgaya al ben kendimle barışık bi kişiliiimBig Grin Big Grin
Serseri127
Ara
EndLess
No ProbLem o zaman barbıe cım Big GrinBig Grin:Big GrinBig Grin

BArbıe Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
Ahahaha son dklarını kullanBig Grin cıkcam şmdi sersi beni ösleBig Grin yarında giremem foruma sanırım:S
Serseri127
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahahaha son dklarını kullanBig Grin cıkcam şmdi sersi beni ösleBig Grin yarında giremem foruma sanırım:S
Serseri127

ÖzLıcem Barbıe...Kac GeL FazLa bekLetme Benı BuraLAtrda Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

BArbıe Big GrinBig GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Üsttekinin yerine geçseydiniz ne yapardınız? PrinceSs 17 1,356 04-12-2022, Saat: 01:32 AM
Son Yorum: wildfang
  Aşkım yerine Ne kullanırsınız ? lover 47 2,757 04-07-2022, Saat: 07:22 PM
Son Yorum: wildfang
  elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... GCLRNFNS 1,170 21,980 11-04-2015, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: acemhe
  Üstteki üyeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor Melek06 243 7,490 10-21-2015, Saat: 07:59 AM
Son Yorum: Beyaz
  Üstteki Üyeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? tatlı_cadı 216 8,613 10-16-2015, Saat: 11:24 AM
Son Yorum: Beyaz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 75 Ziyaretçi
  Tarih: 11-14-2024, 08:38 PM