bızımkıelr tatıldeydı bende tatıle cıkıyorum gece gezmelrı yok artık uslu cocuk olucam ablası :::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Gündüzcüler Bölümü
|
08-21-2007, Saat: 11:24 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bızımkıelr tatıldeydı bende tatıle cıkıyorum gece gezmelrı yok artık uslu cocuk olucam ablası :::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:SERSERI VE USLU COCUK ANAM COK TERS KELIMELER GORUCEZ BAKALIM USLANICANMI:yikildim::yikildim:
ben varya ıstesem uslu olurum ıstersem bush gıbı canı olurum ıraga saldırrım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
08-21-2007, Saat: 11:34 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben varya ıstesem uslu olurum ıstersem bush gıbı canı olurum ıraga saldırrım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:WAŞŞŞŞ ODA GÜZELLL :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
ne sandın senbenı canım : yıne fazla ukala olmaya basladım :
08-21-2007, Saat: 11:41 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne sandın senbenı canım : yıne fazla ukala olmaya basladım :yakışYOR LENN SANA UKALALIK:yikildim::yikildim:
merhaba her kese...uzun zamandir yoktum...yine ben....geldim.....artik burdayimmm.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,404 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi