The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırson numarayı tahmin ettim
arabeni sndiriym seni
Canı Sıkılanlar
|
04-18-2008, Saat: 04:15 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde iiyizde sana nasılsın dediğimi hatırlamıorum Ben sana özeL oLarak naSiLsin die sormadim zaten hIhhh.. Arti Senin Sormu$ oLman GerekMiyor Benim naSiLsin die sormam için ... hem Ben Cevabimi aLdim The JokerCime sormustum hIhhh .. Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßen böyle diorum hıh ayrıca senle konuşmuoduk bis kimile konuşmuorduk biz
Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:son numarayı tahmin ettim Ama tahmin ettiqin numara DeiL ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sana özeL oLarak naSiLsin die sormadim zaten hIhhh.. Arti Senin Sormu$ oLman GerekMiyor Benim naSiLsin die sormam için ... hem Ben Cevabimi aLdim The JokerCime sormustum hIhhh .. ii etmişsin hıh
04-18-2008, Saat: 04:16 PM <
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sana özeL oLarak naSiLsin die sormadim zaten hIhhh.. Arti Senin Sormu$ oLman GerekMiyor Benim naSiLsin die sormam için ... hem Ben Cevabimi aLdim The JokerCime sormustum hIhhh .. evet stop Pembecim bana sormu$tu stop
04-18-2008, Saat: 04:17 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimile konuşmuorduk bizjoker birasdan döncem sana seninle konuşmuoduk yenemuko
04-18-2008, Saat: 04:17 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet stop CanimSin stop |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi