Alıntı:olemı begendınmı ya guzel
[COLOR="Black"]doğruları anlatıyor...küçük beyinler lak lak yapar...
bize laf vurmuyordur inş[/COLOR]
Gündüzcüler Bölümü
|
Alıntı:olemı begendınmı ya guzel [COLOR="Black"]doğruları anlatıyor...küçük beyinler lak lak yapar... bize laf vurmuyordur inş[/COLOR]
08-22-2007, Saat: 01:10 PM <
ßen yeni duyuyorum yha :S
aLLah yoLunu açık etsin çßk qeL sapa saqLam qeL miley13: Alıntı:ßnde ßeqendim ayrıca hoşÃŸuLdum ayrıca adem sn askeremi qidiodun sevinçten havalara uçuyor kıza bak...arkamdan ufak su dökersin artık
ee gitte bitsin biran evvel ya sonrada bakarsın önüne güzel güzel
hoşgeldin esracım nasılsın bakalım
08-22-2007, Saat: 01:13 PM <
Ya Evet Insallha Cabuk Gider Gelirsin Yok Beaa Size Degil Lafiim Kimseye Degil Ama Ole Insanlar Varsada Alinsinlar Ustlerine
Alıntı:Ya Evet Insallha Cabuk Gider Gelirsin Yok Beaa Size Degil Lafiim Kimseye Degil Ama Ole Insanlar Varsada Alinsinlar Ustlerine [COLOR="Black"]tabi tabi biz anladık anlicamızı... çabuk gider gelirsin demesi kolay 15 ay bu...harbiden yaw:S... geçermi 15 ay...[/COLOR]
aa orasını hiç düşünme diyeceğim düşüneceksin ama düşünme
valla ben şafak bile saymadım sende sayma yoksa harbi geçmez
08-22-2007, Saat: 01:20 PM <
Gecer Gecer Ee Napalim Sizin Duygularinizi Anliyamayiz Ki Askerlik Yoktur Bizeee Ama Kolay Gelsin 15 Aylik Ama Onunda Tadi Bi Baskadir Beaa
08-22-2007, Saat: 01:20 PM <
oufffffffff :S 15 aymı :S hönk oLdum şaftım kaydı :S aLLah saßır wersin yha :S
Alıntı:aa orasını hiç düşünme diyeceğim düşüneceksin ama düşünme [COLOR="Black"]yaw bu vatana canımız feda be abicim... yalnız beni tedirgin eden bişey var, insanın gözü arkada kalıyor:S...kolay değil ana var baba var arkadaşlar var, yar vardı bir zamanlar...vs vs... onları özler insan...[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,374 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |