[SIZE=7]
"kimliğimi soruyor birileri, çıkarıp resmini gösteriyorum[/SIZE][SIZE=7]"
[/SIZE]
"kimliğimi soruyor birileri, çıkarıp resmini gösteriyorum[/SIZE][SIZE=7]"
[/SIZE]
Acemhe'den :P
|
[SIZE=7]
"kimliğimi soruyor birileri, çıkarıp resmini gösteriyorum[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Hava neden bu kadar soğuk ve sen neden bu kadar yoksun?[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Sen yine de bu gece gelirkenyolu uzat ve getirme yanında başka yarınlarını..[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] "Soranlara "O gitti" diyorum gülüyorlar... Ve ekliyorlar; - Sen sanki buradasın !" Senin için yapraklarını koparttığım papatyalardan özür diledim dün gece... [SIZE=7]"Haklısınız" dedim... [/SIZE] "Ne sevdiği belli ne sevmediği...[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"Kimi seviyorsun? [/SIZE] Söyle benden güzel mi ? Gözleri ben gibi koyu kahverengimi ? Şunu da sorayım... O da ben gibi Ömürlük severmi ..?[SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
"İnanırım ki Sen dönene dek yüzüme düşen her göz günah yazacak bana.. ...Gözün ve gözüm birleşene kadar pencereden bu kente bakmak bile ihanettir sana..[/SIZE][SIZE=7]" [/SIZE] [SIZE=7]
''İstersen yalnızlık duvarlara yakışır de ve başkalarını sev. [/SIZE] Ben sende herkesi terkedeceğim...[SIZE=7]'' [/SIZE] [SIZE=7]"[/SIZE]Özgürlüğüme[SIZE=7]" ihanetimdin [/SIZE] [SIZE=5]Aşk olsun dedim.. [/SIZE] Sol yanımı dinledim Dinledim de bilemedim; ben koşmayı öğret dedim daha yürüyemeden ben bırakıp gittin.. sahi ben senin neyindim ki yar(!) böyle kolay vazgeçebildin[SIZE=7]? [/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|