hemen yataga dalmassam koyarım bavusu,iyi fikir
Gececiler Bölümü
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersii olumm san ne olmuşş nnnn öleeee.... abı ne olmus bana :hihi:hihi:hihi ne olmuskı
07-21-2007, Saat: 12:28 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldukk bavusuu tayfada eksi k vARMII ....:dbilmem ben manga bası değilim ki
07-21-2007, Saat: 12:29 AM <
deryalım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen yataga dalmassam koyarım bavusu,iyi fikirhatta yarın sen gec git eve onlar seni beklesin *乃ム√u丂u* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem ben manga bası değilim ki NASII YAA YAA MANGA BAŞI NE Kİ YİYİLİYOMUU.....
07-21-2007, Saat: 12:30 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NASII YAA YAA MANGA BAŞI NE Kİ YİYİLİYOMUU.....yuhhh ben kız oldugum halde askeriyedeki görevleri biliyom :p neyse neyse askerde ögrenirsin gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NASII YAA YAA MANGA BAŞI NE Kİ YİYİLİYOMUU..... abı sen dedın yaa sana ne olmus dıye bende soruyorum bana ne olmus cabuk cvb ver Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ne olmus bana :hihi:hihi:hihi ne olmuskı bilmemm ki ne olmuş sadece kötü şeyler duydummmm....
iyi ikir kıs
ölmem demi sonra bu arada bişiyi itiraf edem ben seni 2 dk öncesine kadar erkek sanıyodum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,834 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi