:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Selin :)
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SeLamunaLeykum Ve RahmetuLALuhu berakatu tutu masaLLAh MasaLLah..SmileSmileSmile
sersi bukadar uzun cümleler kurma herkes anlayamayabılıoBig GrinBig Grin ve aleyküm selam bu aradaBig Grin
Ara
EndLess
Sen AnLadın mı ? SeLın..Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadece kendini mi akıllı sannedion sen Big Grin
sanmıorum cnm öyleyım zatenBig Grin yürüüüüüü anca gidersnnnnnnnnnnnnn tubişBig GrinBig Grin
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen AnLadın mı ? SeLın..Big GrinBig GrinBig Grin
anladım sersiBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanmıorum cnm öyleyım zatenBig Grin yürüüüüüü anca gidersnnnnnnnnnnnnn tubişBig GrinBig Grin

Ukela şe Big Grin hadi Cnm sana nash nash Big Grin 2'Le Big Grin
Ara
tugba susarmasın lütfen daha fazla kalite çizgimin altına ınmek ıstemıyorumBig GrinBig GrinBig Grin nurjanda sabahtan foruma gelıcektı güyaBig GrinBig Grin ben burda okulda hem hocalarla hem tubayla ugrasım oda evde uyusunBig GrinBig Grin
Ara
EndLess
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım sersiBig GrinBig Grin

Baskasının anLamasına Gerenk Yok ozaman..Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
TuuBaa
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tugba susarmasın lütfen daha fazla kalite çizgimin altına ınmek ıstemıyorumBig GrinBig GrinBig Grin nurjanda sabahtan foruma gelıcektı güyaBig GrinBig Grin ben burda okulda hem hocalarla hem tubayla ugrasım oda evde uyusunBig GrinBig Grin

Vayysss Big Grin kalite cizqini yesinLer Big Grin
Ara
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayysss Big Grin kalite cizqini yesinLer Big Grin
hayrola acıktın mı?Big Grin
Ara
TuuBaa
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayrola acıktın mı?Big Grin

Yooo Big Grin ......
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:12 AM