Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SeLamunaLeykum Ve RahmetuLALuhu berakatu tutu masaLLAh MasaLLah..sersi bukadar uzun cümleler kurma herkes anlayamayabılıo ve aleyküm selam bu arada
Canı Sıkılanlar
|
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadece kendini mi akıllı sannedion sensanmıorum cnm öyleyım zaten yürüüüüüü anca gidersnnnnnnnnnnnnn tubiş Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen AnLadın mı ? SeLın..anladım sersi Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanmıorum cnm öyleyım zaten yürüüüüüü anca gidersnnnnnnnnnnnnn tubiş Ukela şe hadi Cnm sana nash nash 2'Le
tugba susarmasın lütfen daha fazla kalite çizgimin altına ınmek ıstemıyorum nurjanda sabahtan foruma gelıcektı güya ben burda okulda hem hocalarla hem tubayla ugrasım oda evde uyusun
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım sersi Baskasının anLamasına Gerenk Yok ozaman.. Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tugba susarmasın lütfen daha fazla kalite çizgimin altına ınmek ıstemıyorum nurjanda sabahtan foruma gelıcektı güya ben burda okulda hem hocalarla hem tubayla ugrasım oda evde uyusun Vayysss kalite cizqini yesinLer TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayysss kalite cizqini yesinLerhayrola acıktın mı? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi