olur anlat anlat
Her telden ordan burdan
|
bencede anlat anlat anlat e bu kadara tezahurata anlatırsın demi artık
10-08-2007, Saat: 03:33 PM <
tmm anlatıyorum
ya bizim işyeri satış ile ilgili bide başka dükkan daha var biraz uzak bizim arkadaşlar ordan bi kaç mlz istemişlerdi eksik olanlar yani bu geçen cuma günü idi patronumuzda ordaydı neyse istedik biz malzemeleri ama ami arkadaşlar ve patron o malzemeleri arabada unutmuşlar taki az öncesine kadar ben farkettim dedim malzemeler ne oldu diye bi akıllarına geldi arabada allahtan patron yoktu o anda ama beni görmeyin ben başladım kahkaha :yikildim::yikildim:atmaya bide yanlış yere konuyu açmışım tam koptum yani arkadaşlar bu arada malzemeler 2 gündür dolaşıp geldi yani bodrumu güzel güzel :hihi:hihi:yikildim::yikildim: ya o bagajda ben olacaktım ki bu sene tatil matil de yapmadık kaldık buralarda
10-08-2007, Saat: 03:58 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa neden bagajda diyon ki ercan buyur gel hala hava sıcak buralarda tatil yapabilirsin yani hala denize giriliyo :
10-08-2007, Saat: 04:00 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he he iiymiş ya Allahtan patron yokmuşolsaydı bi dünya fırça atardı valla verilmiş sadakamız varmış valla yoksa kurunun yanında yaş da yanacaktı yani yaş ben oluyom bu arada Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsaydı bi dünya fırça atardı valla verilmiş sadakamız varmış valla yoksa kurunun yanında yaş da yanacaktı yani yaş ben oluyom bu arada neyseki ucuz yırtmışsınız artık dikkatli olarsınız dime ders olmuştur herhalde bu size yok olmadı biz yine yapmak istiyoruz derseniz bu sefer kesin enselenirsiniz patrona
10-08-2007, Saat: 04:02 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende gelsemmiki acaba banada denizde yer vamı:yikildim:aaa olmazmı hiç deniz büyük :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi