YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşte diplomanYanlız ortaklığımız var yani tamamen duygusal
ortak banada bi mahkumiyet belgesi verde en azından durumu kurtaralım sonra yargıç adam kayırmış demesinler
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşte diplomanYanlız ortaklığımız var yani tamamen duygusal ortak banada bi mahkumiyet belgesi verde en azından durumu kurtaralım sonra yargıç adam kayırmış demesinler adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak banada bi mahkumiyet belgesi verde en azından durumu kurtaralım sonra yargıç adam kayırmış demesinler Ortak hesaptaki paraları uygun bi yere gönderelim önce YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ünv.rektörüyümAltta imzada yazıyo ya ne güzel ortak hem yargıç hem ünv.rektorü herkes nasip olmaz kıymetini bil YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortak hesaptaki paraları uygun bi yere gönderelim önce olur ortak gönderelim o iş kolay bankalar bizden yani
Neyse bana müsade ortak sen parasal işleri halletBen biraz işlerime bakayımMalum daha çok para lazım
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse bana müsade ortak sen parasal işleri halletBen biraz işlerime bakayımMalum daha çok para lazım tamam ortak para işini sen merak etme hallederis sana kolay gelsin
10-25-2007, Saat: 03:12 PM <
10-25-2007, Saat: 05:47 PM <
kıyamam ya dıkkat et canım benım bıdaha yakalanma..benım ıcın sorun olmuyodu atolye sorumlusu oldugum ıcın anahtar vardı spor gıyınce sıraya ınmıyoduk aa o gunler gledı aklıma esram ya...neyse gecmıs olsun bıdaha olmaması dılegımle
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,319 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,745 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |