Bizi dibe çeken ipi keselim, eselim hadi deli gibi, meselemi güzelim yürümek, ... kalksan bir dert otursan bir dert bitsin desende dertler bitermi
keselim...
keselim...
Her kelime icin bir sarkiniz varmi :))
|
12-15-2008, Saat: 06:51 PM <
Bizi dibe çeken ipi keselim, eselim hadi deli gibi, meselemi güzelim yürümek, ... kalksan bir dert otursan bir dert bitsin desende dertler bitermi
keselim...
12-16-2008, Saat: 07:10 PM <
kesik çayır geçilirmi sular soğuk içilirmi
bana yardan geçdi derler seven yardan geçilirmi aman deseinler desinler şu oğlan şu kıza yanmış desinler yardan... hadi bakalım
12-16-2008, Saat: 08:48 PM <
eee şarkı bulacağımız kelime nerde
Neyse ben bi şarkı yazıyım Gözlerim sansür perdesi Bensiz ruhuna kaç para biçtin Hadi git, durma Görmezden geldim Beni, benim önümde yerle bir ettin.. Ruh
Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim
Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim bilirim... bir üstteki düzeltmiş de PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee şarkı bulacağımız kelime nerde buna da yazıyım ayıp olmasın nereye gidersen git hep benim peşimdesin Ruh gibi sevgiliyiz ruh gibi içimdesin Nereye gidersen git hep benim peşimdesin Ruh gibi sevgiliyiz ruh gibi içimdesin Nereye gidersen git hep benim peşimdesin peşimdesin kolaylaştırmak için peşindeyim de olabilir
Elin elimde, gözün gözümde
Nereye gitsen pesindeyim Gönül anlamaz, gönül dinlemez Ne yapsam elimde degil Kader ayirsa bile dinlemem dinlemem Yollar ayirsa bile anlamam anlamam Ben bu ömrü feda ettim Ya seversin ya seversin Baska sansin yok pesindeyim Ben bu sevdaya bas koydum Asimdan uykumdan oldum Baska sansin yok pesindeyim(2) Elifff...!
benim anladığım kadarıyla yazdığın şarkının içinden bir kelime seçiyorsun ama sen yapmışsın neyle şarkı bulcaz ???
12-17-2008, Saat: 07:49 PM <
Bir Ruya gordum
icinde sen beni terkedip gitmissin beni .... hayirdir insallah... Hayirdir.....? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ingilizce kelime türet haydi !!! | p£r!k!z! | 227 | 7,739 |
04-14-2022, Saat: 10:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu kelime size neyi hatırlatıyor | CaNaT | 248 | 8,864 |
04-10-2022, Saat: 07:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
son iki harten kelime t?retmece... | kayıp_gölgeler | 223 | 4,985 |
04-05-2022, Saat: 04:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 10,437 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
$uan Sizi Anlatan Kelime ??? | SweetCandy | 1,448 | 28,610 |
11-21-2015, Saat: 02:50 AM Son Yorum: acemhe |