Her Zaman Diyorum Ön Yargılardan Nefret Ederim Diye Ve Bu Konudada Önyargı !! Şu Cevaplardan Çoğunu Okudum Hatta Hepsini Diyebilirim Ve Gariptirki Hep Yazılanlar Farklı Cümleler Ama Hep Aynı Sonuçlar , Amylee Bi Yerde Doğru Demiş Bunu Yaşayan Yakınınız Olsaydı Eğer Yine İyi Derdiniz Leke Konduramasdınız ..
Herneyse Amyle Sana Tek Diyebileceğim Saten Bebek Düşmüş , Daha Bi Güçlü Olmalısın Güzelim Bu Yaşadıklarından Tecrübe Edinip Aynı Hatalara Düşmemeli Ve Artık Kendim İçin Bişiyler Yapıcam Diyip Önüne Bakmalısın Gördüğüm Kadarıyla Ailen'de Pek Aile Denilecek İnsanlar Değiller O Yuzden
Sen Kendinin Herşeyi Olmalısın
Ve Bundan Sonra Üzülmek Yok ..
Rabbim Tarafımdan Sınandım Diyip
Artık Daha Bi Güçlü Olup Hayatını Düzene Sokmalısın Şimdiden Allah Yardımcın Olsun ,,
Herneyse Amyle Sana Tek Diyebileceğim Saten Bebek Düşmüş , Daha Bi Güçlü Olmalısın Güzelim Bu Yaşadıklarından Tecrübe Edinip Aynı Hatalara Düşmemeli Ve Artık Kendim İçin Bişiyler Yapıcam Diyip Önüne Bakmalısın Gördüğüm Kadarıyla Ailen'de Pek Aile Denilecek İnsanlar Değiller O Yuzden
Sen Kendinin Herşeyi Olmalısın
Ve Bundan Sonra Üzülmek Yok ..
Rabbim Tarafımdan Sınandım Diyip
Artık Daha Bi Güçlü Olup Hayatını Düzene Sokmalısın Şimdiden Allah Yardımcın Olsun ,,