gördün mü ablamda vermiyor..
Garip Sohbetler
|
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende ne pintiymi?sin haaablammm git arkada??ndan bor? al annenden iste aa karde?in varsa ondan iste aa erkek adam k?zlara ald?r?rm? bi?iy :p :p orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sildim arkada?lar.?z?r dilerim.saol arkada??mnese bilmiyodun ?nemli diil ?nemli oln hatan? d?zeltmen ee sen nas?ls?n ?ay istermisin
09-04-2006, Saat: 01:03 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sildim arkadaşlar.özür dilerim.önemli diil de bida yazmazsan seviniriz.. ayrıca bilmemek diil öğrenmemek ayıp.. *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablammm git arkada??ndan bor? al annenden iste aa karde?in varsa ondan iste aa erkek adam k?zlara ald?r?rm? bi?iy :p :p ?Le oLsun ben bor? istemi?tim hem ben fakir ama gururlu bi gencim... :p yarg?? kanki nas?ls?n yaa
09-04-2006, Saat: 01:04 PM <
ok anlaştık.misafiriz yani.ikram ederseniz hayır demeyiz.
09-04-2006, Saat: 01:06 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?Le oLsun ben bor? istemi?timyarg?? bak ?imdi ya? ?ekiyor sende istiycek ?imdi.. orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok anla?t?k.misafiriz yani.ikram ederseniz hay?r demeyiz. sende geLdinde eli bo? gelinmezki bi p?sk?t alsayd?n hi? olmasa
ikram ederizde hani sende bizden oldun ne misafiri? bide exselans kardeşim tamam ben yaptım kek kurabiye tamam alma sen
yargıç kayboldun?
09-04-2006, Saat: 01:07 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok anla?t?k.misafiriz yani.ikram ederseniz hay?r demeyiz.ne misafiri yaaa..sende bu ailenin bi par?as? oldun bunu unutma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 63 Ziyaretçi