esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ?ikolata istiyorum.......
?ikolata bitti ama daha sora ?ikolata ikram ederim olma zm? ?
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Garip Sohbetler
|
01-04-2007, Saat: 12:14 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ?ikolata istiyorum....... ?ikolata bitti ama daha sora ?ikolata ikram ederim olma zm? ? ![]()
01-04-2007, Saat: 12:15 PM <
kay?p_g?lgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Soldak? Kirmizi ?eker? ?st?yorum tamam iste yeterki hemen veriyorum ne demek ne demek ![]() PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ?nden kolonya ya d?kt?m ya Hani nerde Karde?im Kolonya ![]() Herkese KoLonya Verdin Bana Yok ?ngaaaaaa:'( :'( :'(
01-04-2007, Saat: 12:17 PM <
beni ataç ile iliştirdiler
![]() ![]() bu gün var bişi bende diom ben ![]() ![]()
01-04-2007, Saat: 12:19 PM <
?zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hani nerde Karde?im Kolonya Bak ya kolonyan?n yar?s?n? sana d?kt?m NESE al hadi bida d?keyim iste yeter ki ![]() ![]() PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bak ya kolonyan?n yar?s?n? sana d?kt?m Sen Hepsini ver bana Seneyede Kullan?r?m.. :$ Oldu mu Ak?ll?m ![]()
01-04-2007, Saat: 12:23 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni ata? ile ili?tirdiler Sen dert etme sorun olmaz atac? ??kartt?m ben z?mbalad?m seni farketmedin mi aaaa hakkatten bi haller var sende du bakal?m hay?rl?s? ![]() ?EKER alm?yomu? h?h! ben ?eker ikram ediyorum alm?yosun h? ii be ?le olsun ![]()
01-04-2007, Saat: 12:24 PM <
?zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Hepsini ver bana Seneyede Kullan?r?m.. :$ OLdu Ak?ll?m ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|