evet bu kadar yazı yeter
bılen solesın ıste
papatya yıda gectık hadı
bıze yazık kardesım catlıcaz merakdan D
bılen solesın ıste
papatya yıda gectık hadı
bıze yazık kardesım catlıcaz merakdan D
Garip Sohbetler
|
blue_belial
01-05-2007, Saat: 04:52 PM <
evet bu kadar yazı yeter
bılen solesın ıste papatya yıda gectık hadı bıze yazık kardesım catlıcaz merakdan D
hoş geldin tekrardan aramıza arkadaşım seni burada eskisi gibi görmek çokk güzel
01-05-2007, Saat: 08:42 PM <
Benim ke?kelerim ?ok i?imde bulumdu?um durumlara g?re 100 lerce ke?ke derim ?rne?in;
Memleketimi ?zledi?imde = Memleketimi ?zledi?imde ke?ke orada olsam derdim Birini sevdi?imde = ke?ke beni sevdi?ini s?ylese derdim S€N? UNUTMAK ???N Y€M?N €TT?M G?ZL€R?N G€LD? AKLIMA VAZG€?T?M
01-05-2007, Saat: 09:00 PM <
Keşke benimde keşkelerim olsaydı
Pişmanlık kötü bir şey Yaşananları ya da yaşayacaklarımızı bir keşke ye bağlı kalmamalı
arkadaslar gelin hadi sohbettttt edelimmm......bugun sizin i?in nas?l bi g?nd?.....walla benim i?in yogun bi g?nd? okul falan allahtan bug?n cuma s?per yaa yar?n cumartesii tatill...eee siz neler yapt?n?z bug?n?
ßênim ßûgünüM sirâdân gêcTi...ôkuLLâr tatiLdê pâzâRtêsi yinê ßâsLâyâcâK:S
âmâ güzêL gêcti
blue_belial
01-05-2007, Saat: 09:27 PM <
ıcınde bulundugum bu ***** ******* ******** ragmen herkese gulucukler dagıtmaktan bıkıp usandıgım bi gun.
Egzotik, romantik, duygusal, şaşırtıcı, kışkırtıcı ve etkileyici, haz alıcı, kargaşalı ve tatlı, inceden inceye kaçamaklar, huysuzluk %0, istek %99, kararlı, azimli ve mükemmeeeeeeeeeeel
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|