herkesler kayboldu sanırım desene gelsin cezalar
Her telden ordan burdan
|
10-18-2007, Saat: 10:50 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya öyle değilmi sen nasılsın teyzoş görüşmeyeli dün akşamdan beri yaniiyiyim allaha şükür iyiyim yiğenim akşamdan beri
10-18-2007, Saat: 10:51 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkesler kayboldu sanırım desene gelsin cezalaryokk murat biz burdayız yiğenimle beraber seni bekliyoduk
10-18-2007, Saat: 10:54 AM <
benim çıkmam lazım telekomcular geliyoda hazır yakalamışken telf.hattını yaptırıp da geleyim görüşmek üzere gelirim yine
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim çıkmam lazım telekomcular geliyoda hazır yakalamışken telf.hattını yaptırıp da geleyim görüşmek üzere gelirim yine hıım cezaları duyunca artık saat veya dk.vermiyorsun neyse görüşürüz teyze of pardon esra idare et yaşlılık işte ne yaparsın
ya şu telekomculara bende ço kuyuz oldum bir ay oldu nerdeyse hala yapacaklar telefonu
fax numarası ile idare ediyorum birde adamları tanıyorum
10-18-2007, Saat: 11:34 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıım cezaları duyunca artık saat veya dk.vermiyorsuntabiki ceza var dk ve saat verirsem ceza almak istemem sende teyze diyebilirsin istersen
10-18-2007, Saat: 11:36 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya şu telekomculara bende ço kuyuz oldum bir ay oldu nerdeyse hala yapacaklar telefonuallahtan ki tanıyon dimi ya valla ben tanımıyom 2 günde geldiler bu arada telekom da grevdeymiş yaw saolsunlar benim tlf.yapıyolarmış :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi