ben çıkıyorum çok sıkıldım..:o kendinize cici bakın byssss..
Garip Sohbetler
|
geçemezdim kardeşim onu boş hiçbirşeye tek taraflı bakmama kanaatindeyim senin yorum yaptığın konularada özellikle bakıyorum çünkü yorum yaptıysan mutlak bir önemi vardır diye düşünüyorum birazda o yüzden konuyu iyice okudum orada bahsettiğim dönemi iyi bildiğinede eminim konu eleştiri amacından çok hakaret içeriği taşıyor ama unsurlara dikkat edilmesi gerek
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ??k?yorum ?ok s?k?ld?m..:o kendinize cici bak?n byssss.. sanada by... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehehheheheh i?te geri d?nd?m t?h kahvem so?umu? yaaa ama olsun melis zahmet etmi? yapm?? emek vermi? ben onu so?ukta i?erim saol eline sa?l?k melisbak bak da g?r exselans bi?iy diil arkada??m
hehhe melis buradaymış nbr melis yine kaçtımı kankam yafff dayanamadı size galiba kıss eheheheh
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehhe melis buradaym?? nbr melis yine ka?t?m? kankam yafff dayanamad? size galiba k?ss ehehehehyaa kekime laf s?ledi sonrada laf? yi?ince ka?t? iiym i?te senden nbr
heheheh o da bişi beğenmiyo kankim yafff sölemiştir ama hepsini yedikten sonra bende ii sayılırım yada öyle gibiyim işte yafff
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 206 Ziyaretçi