sözde grev işte görüyorsunuz hatır gönülü işi olunca grev unutuluyor
Her telden ordan burdan
|
10-18-2007, Saat: 11:41 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sözde grev işte görüyorsunuz hatır gönülü işi olunca grev unutuluyoryok yaff ne hatırı ne gönülü sadece adamları aramaktan sabah 09 dan akşam 18 e kadar illahlah ettiler de geldiler artık Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok yaff ne hatırı ne gönülü sadece adamları aramaktan sabah 09 dan akşam 18 e kadar illahlah ettiler de geldiler artık anladım bıktırma operasyonu yapmışsın
10-18-2007, Saat: 11:45 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladım bıktırma operasyonu yapmışsınhee walla aynen öle yaptım çünkü daha önceki evime 1 ayda geldide bu defa işimi sağlama aldım yani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee walla aynen öle yaptım çünkü daha önceki evime 1 ayda geldide bu defa işimi sağlama aldım yani sağlama aldığın %100 belli zaten baktılar senin işin peşini bırakacağın yok en iisimi yapalımda kurtulalım demişlerdir
10-18-2007, Saat: 11:50 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağlama aldığın %100 belli zaten baktılar senin işin peşini bırakacağın yok en iisimi yapalımda kurtulalım demişlerdirvallahi aynen öle dedi gelen kişi dedim bide sakın yağmur felan yağarda bozulursa gene kurtulamassınız benden adam güldü yok diyo sağlam yaparım ben eve gitcem öğlen bakacam olmuş mu olmamışmı Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallahi aynen öle dedi gelen kişi dedim bide sakın yağmur felan yağarda bozulursa gene kurtulamassınız benden adam güldü yok diyo sağlam yaparım ben eve gitcem öğlen bakacam olmuş mu olmamışmı benle görüşüpte geldiler zaten o yüzden öyle demişlerdir bu arada o zaman senin gitme vaktin gelmiş esra saat 11:55
10-18-2007, Saat: 11:54 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benle görüşüpte geldiler zaten o yüzden öyle demişlerdiryaa öylemii yok daha burdayım ben 12:30 gibi gitcem Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa öylemii ii o zaman nerde kalmıştık
10-18-2007, Saat: 12:02 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zaman nerde kalmıştıkEn son deve kesiyorduk sanırsam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi