Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
evt arkidaşlar bende itiraf edim bari
rica ederim yeliz inşallah gönlüne göre birisidir o kişi...umarım karar verdiğinde bizee açıklarsın bizde öğrenmiş oluruz...bişi sorcam bu forumdan mı o kişi ?
Confusedmiley36: Confusedmiley36: ya bilemiyorum olabilirde olmayabilirde SmileSmileSmileSmile
Ara
böyle deiğine göre forumdan değil....
mi acebaaa emin olma o kadar SadSadSad
Ara
biliyorum sadece tahminim o yönde...eger öyle olsaydı sadece forumda olduğunu söyleyerek ipucu veriridin dimi haksızmıyım...
haklısındaaaaaaa ipucu vermek istediğimi kim söyledi ben yanlızcaaa mutluluğumu forumla paylaşmak istedimmmm bende daha dün emin gibi oldummmm SmileSmile
Ara
iii sen bilirsin söleme ....ama kişi şuan bunları okuyupta kırılıyor olabilir...
yaaaaaa ölemiii bilmiyorummmm ama kırılmasınn gerçi sanmıyorum ama SmileSmilene diyim ya bennn SmileSmile
Ara
ben artık sen o kişinin forumdan olup olmadığını söylemeyene kadar yorum yapmama kararı aldım...
yaaaa of sende bi acayipsin haaa SmileSmileSmile
iyi forumdan
,ben zaten bunu en başta sölemiştimmm SmileSmile bi okuma gereği duysaydın anlardın ??????SadSadSad
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bi itiraf daha djseninim 6 1,290 04-14-2022, Saat: 06:41 PM
Son Yorum: wildfang
  Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D coNrad 1 964 04-14-2022, Saat: 01:59 PM
  Itiraf Ediyorum djseninim 23 2,980 04-14-2022, Saat: 07:45 AM
  Hehehe İtiraf Ediyim Bari... ZeNiTH 32 3,512 04-14-2022, Saat: 03:17 AM
  itiraf ediyorum EyLuL 101 11,489 04-11-2022, Saat: 08:22 PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi