:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgilisizler buraya
takozz
bende alabilirmiyim??
Ara
Pessimist
bende geldim tanrı misafiri oluyom biras Big Grin
EyLuLce
hoş geldnizz bakıyımmm
Ara
Pessimist
hosbulduk besiktaslıBig Grin
|v|_U_S_T_!
takozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende alabilirmiyim??

ok sana da bir çay verelim bakalım Big Grin yiycek olarak ne arzu edersiniz pogacanız acılı mı yoksa peynirlimi olsun ?
Ara
Pessimist
naper millet
|v|_U_S_T_!
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosbulduk besiktaslıBig Grin

hosgeldin duygusuzların mekanına Big Grin sana cay verelim ikramımız olsun ilk gelenleri böle karsılıoz:yikildim: eylülce jnm sende yiycek bişiler hazırrla misafirimize pardon artık misafir deil Big Grin
Ara
EyLuLce
valla ben misafirlerimize un kurabiye islak kek tuzlu pasta pogaca börek yani ne işsterlerse var zu ha ha
Ara
Pessimist
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldin duygusuzların mekanına Big Grin sana cay verelim ikramımız olsun ilk gelenleri böle karsılıoz:yikildim: eylülce jnm sende yiycek bişiler hazırrla misafirimize pardon artık misafir deil Big Grin

hosbuldum hosbuldum sevdim ben bu mekanı Big Grin ama eylulce biras yavas hizmet veriyorBig Grin
Pessimist
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben misafirlerimize un kurabiye islak kek tuzlu pasta pogaca börek yani ne işsterlerse var zu ha ha

ben hepsinden alayım Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. speedy_girl 28 1,881 04-02-2022, Saat: 04:53 AM
Son Yorum: wildfang
  Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... BiRiciGim 50 2,309 12-22-2007, Saat: 06:03 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D SssHave_sdo 5 761 09-03-2007, Saat: 03:55 PM
Son Yorum: Melek06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-14-2024, 09:01 PM