:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duygusuz.com'un en tatlı çifti
SweetCandy
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaf sen kal burda sürekli, kesin davetlimiz olursun emin ol Smile bide sen hangi il desin....

ne yani burda oldugum icinmi beni davet ediyorsunuz, valla darildimmm canim yoksa davetli deilmiyim yanii..
Ara
>As!_M€L€q<
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kiz valla ciddiyim ben, birbirimizi her nekadar yakindan tanimasakta, valla bak sizleri ben cok sevdimm, ister inanin bana ister inanmayin, ben gelirimde, artik siz unutmayin dügün davetiyenizi bana göndermeyi, bak bu sefer ben küserim cidden ona göre..

BİSDE SENİ SEFDİK CANIM BNM SmileSmileSmile
UNUTMAYIZ SEN GİTME UZAKLASMA BİZDEN SmileSmile
>As!_M€L€q<
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbuldanimmm ama siz dügünü nerde yapacaksinizzz, ben gelmeyi isterimm gercektenn...

KINA ADANDA DÜÄžÜN İSTANBULDA SmileSmileSmile
BÜÜK İHTİMAL
SweetCandy
valla cok iyi olur dügüne kesin gelirimde adanayada bakalim allah büyüktürrr, bende kendimi zorla davet ettiriyormusum gibi oldu simdi heralde...
Ara
>As!_M€L€q<
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla cok iyi olur dügüne kesin gelirimde adanayada bakalim allah büyüktürrr, bende kendimi zorla davet ettiriyormusum gibi oldu simdi heralde...

YOK KIS NE ALAKAA

İNŞ CANIM İNŞ GELİRSİN SmileSmile
PrinceSs
Aneyy..İstanBuL vE aDanamı...:S
ßen geLemem o zmn ço0o0ok uzak Sad:
SweetCandy
insalllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh canim benimmm (darisi basima, daha dogrusu olmayanlarin basina)... Smile Smile
Ara
>As!_M€L€q<
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aneyy..İstanBuL vE aDanamı...:S
ßen geLemem o zmn ço0o0ok uzak Sad:

kıs nie eskişehr istanbula o kadar uzak deil SmileSmile
gelirsin gelirsin belkim nbe bilion üniversiteyi buralarda okursun Smile
>As!_M€L€q<
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insalllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh canim benimmm (darisi basima, daha dogrusu olmayanlarin basina)... Smile Smile

amin canım bnm SmileSmileSmile
SweetCandy
oleyyyyyyyyyyyyyy ya dügün var, döktürelimm söyle güzelcee bi, ama nezaman yapacaksiniz bu yazmi...
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Duygusuz'a history 0 1,027 03-09-2014, Saat: 01:11 AM
Son Yorum: history
  Duygusuz üyelerine çağrı... Xesar 80 5,848 03-05-2014, Saat: 09:07 PM
Son Yorum: history
  Sen imkansızsın .. tüm duygusuz üyelerine gelsin riukeen 1 535 03-30-2010, Saat: 01:49 AM
Son Yorum: Hasretiim
  İşte Bir Zamanlar Duygusuz Bu Müzikle Açılıyordu. *Asİ-yÜrEk* 0 512 10-07-2008, Saat: 06:45 PM
Son Yorum: *Asİ-yÜrEk*
  Duygusuz.com dostlarım İçin Kendi Yapımım: *Asİ-yÜrEk* 27 2,120 08-30-2008, Saat: 03:25 AM
Son Yorum: *Asİ-yÜrEk*

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi
  Tarih: 12-05-2024, 05:26 AM