:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
CaNaT
hata sende duracağın köşeyi devlet sırrı gibi sakladın ama yinede kimse geçmiyor o köşeden Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
adyge55
Sabaha Kadar Nöbet Tuttuk Ama Nafile Yine Dosyalara Erişemedik :d
Ara
CaNaT
sandığa bakın birde Big Grin
Ara
adyge55
ercan ne sandığı kız dosyaya sekiz elle sarılmış düşürmemek için Big Grin
Ara
CaNaT
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan ne sandığı kız dosyaya sekiz elle sarılmış düşürmemek için Big Grin
çeyiz sandığına tabiki orada saklıyor olabilir Big Grin
Ara
adyge55
yok ercan elinde dosylar ben görüom ama düşürmüor sımsıkı sarılmış dosyalara Big Grin
Ara
gULSHEn
hehehe Big Grin yok çeyiz sandığımda çeyizlerim var Big Grin dosyaları çıkarmıyom kopmleteorileriniz yüzünden Big Grin
Ara
adyge55
nasılsa birgün o dosyaları çıkaracan ne olursa olsun elimize geçecek bizde kötü emellerimiz için kullanacaz Big Grin
Ara
gULSHEn
yok çok ders çıkardım yazdıklarınızdan Big Grin ne öğrendik:Kız kısmı gerçek aşkı bulucam diye dosyalarıyla köşe başında beklmez!!!! Big Grin Big Grin
Ara
EndLess
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok çok ders çıkardım yazdıklarınızdan Big Grin ne öğrendik:Kız kısmı gerçek aşkı bulucam diye dosyalarıyla köşe başında beklmez!!!! Big Grin Big Grin

Allahım yaa butun yorumları okudum benım dısımda herkes carpısmak ıcın bısıy dusunmus.Gulsens en bence ıcı bos kagıtlarla gıt kose basına..Carpısınca evrakların a bısıy olmazBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) €stapitipiti 11 1,032 04-13-2022, Saat: 05:18 AM
Son Yorum: wildfang
  Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum PaPaTYa_PReNSeS 6 651 04-12-2022, Saat: 12:08 AM
  Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum senem albayrak 9 852 04-08-2022, Saat: 02:48 PM
  hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... gaye sultan 5 971 04-07-2022, Saat: 01:03 AM
  ya bak giderayak uyuz oldum bilgeis 4 735 04-06-2022, Saat: 09:54 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 01:02 AM