konu çözülmüştür herkese teşekkürlerrrr
Kendinden Büyük Birini Sevmek?
|
hııı evlendik bugün konuştum daha doğrusu konuşmaya çalştım hoş elim ayağıma dolaştı saçmaladım ama en azndan benim olduğumu anladı.yarın kesin olarak hrşei sölemiş olcam..
çok güzel bakıodu gözlerimin içine hem mutluyum hem adam gibi anlatamamanın üzüntüsü içindeim
amyleee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya denedim sevgilim olmak isteyenlerde var düşünmedim değil ama olmuyor.hatta başta düşündüm acaba hayranlık mı geçici heves mi onun için bekledim bisüre ama geçmek biyana aksine daha çok sevdim.ve hani şey olur kimi kızlar dış görünüşe bakar sorada ben falancaya aşığım onsuz yaşayamam der benimki öyle bişey değil yada illa olcak gibi bi saplantı deil .o olmadan da yaparım ama saklımsın ın söylediği gibi içime atsam bu sefer söyleseydim mutlu olacaktım belki herşey güzel olacaktı diye düşünücem sürekli..ama işte ii kötü bu eleştirilerden dolayı kararsızımo zaman sen yanlıs yaptın burda bunu solemekle herkezın dusuncesı farklı sana dıyecegım tek sey kalıyo bu konuda allah yardımcın olsun
ee ne dedin o ne dedi doru düzqün anLatsana şu olayı
bu adam kim oluoki ? komşunuz babanın arkadaşı öğretmenin .. vb faLan hanqisi ?
ya cuma gnü arkadaşmla konuşmuşlardı arkadaşm birisi sizi beğenio demiş o da tmm gelsn yanıma konuşalım demişti.bnde bugn gittim yanına dedimki arkadaşma gelsin die sölemişsinz geldm işte dedim.sonra ne dedi size dedim o da anlattı bikaç bişi o senmidin dedi evt dedim ama ynlış anlatmş yok öyle bişey dedim sora war der gbi oldum yha anladı zaten hni bnden evet war dememi bekliodu bakşlarından onu anladım öyle güsel bakıoduki gözlerimn içine tebessümleama bn yok öle bişi demekle kaldım..tbi bunları derken arada yüzüne bakıorm yanaklar kıpkırmızı biara gözlerine baktm böle bi 7-8 sanie kaldk ölece..offf yarın ama gidip sölicem dün saçmaladım biras arkimin söledikleri doğru evet war dicem
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki Sevmek? | tatlı_cadı | 1 | 658 |
04-12-2022, Saat: 05:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sevmek | NuRii | 2 | 641 |
04-06-2022, Saat: 08:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
derdim büyük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | deli-kı@z | 15 | 1,424 |