lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bk tan hiç idegilim gibi bilmmmm:yikildim::yikildim::yikildim:
nasıl bilimiyorsun ya
insan kendini nasıl olduğunu bilmezmi:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bk tan hiç idegilim gibi bilmmmm:yikildim::yikildim::yikildim: nasıl bilimiyorsun ya insan kendini nasıl olduğunu bilmezmi:yikildim:
valla muratın kanımca kalbi ağrıyor
bu sıralar yanılıyormuyum murat söle bakim canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi valla nasıl olsun bi yaramazlık yok iyi ozaman nasıl geçti hafta sonun meraktan anlatmak istemiyorsan anlatmak zorunda değilsin HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi ozaman yok ya ne olcak ben haftasonuda buradaydım çalışıyordum yani o yüzden ekstara bişi yok yani önümüzdeki hafta inşallah gezi var bi aksilik olmazsa ona katılacam bakalım artık benim için haftaiçi haftasonu farketmiyor hep aynı canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya ne olcak ben haftasonuda buradaydım çalışıyordum yani inşallah katılırsın bende denizdeydimmiley17: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla muratın kanımca kalbi ağrıyor no no bende agiracak bi klp yokkkk :yikildim::yikildim: HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşallah katılırsın ee senin haftasonun daha keyifliymiş valla lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:no no bende agiracak bi klp yokkkk :yikildim::yikildim: bırak şimdi kime verdinde artık kalpsiz kalpsiz dolaşıyorsun o zaman onu söle bari :yikildim::yikildim: lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:no no bende agiracak bi klp yokkkk :yikildim::yikildim: arımıyorsa acıyor demek kaçtane dikiş var kalbinde:yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bırak şimdi kime verdinde artık kalpsiz kalpsiz dolaşıyorsun o zaman onu söle bari :yikildim::yikildim: la kimseye yokkkkk cope attimmmmm daha aşik olmuyacammm diyeee o şiirlerde içimden geldigi için yaziyorum no: cok guzelde resim çizerimm duyrulurr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|