:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
CaNaT
ya bende ara ara sıkıldım artık abi diyorum ya diyorsun açılmazsa ara beni arıyorum yine
açmıyorsun halletsene sunu tamam diyor bugün hallediyorum hala halledecek o değil arayanda ulaşamıyor SmileSmileSmile
Ara
CaNaT
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En son deve kesiyorduk sanırsam Big GrinBig Grin

devemi kesiyordunuz kim için Smile ziyafetmi yapıyorsunuz benden habersiz yoksa Big Grin
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En son deve kesiyorduk sanırsam Big GrinBig Grin

evet hatırladım hazır kesmeye başlamışken birkaç kişide kessekmi acaba varmı uyuz olduğunuz birileri Big Grin
Ara
adyge55
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende ara ara sıkıldım artık abi diyorum ya diyorsun açılmazsa ara beni arıyorum yine
açmıyorsun halletsene sunu tamam diyor bugün hallediyorum hala halledecek o değil arayanda ulaşamıyor SmileSmileSmile

konuları karıştırmadın demi ercan Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende ara ara sıkıldım artık abi diyorum ya diyorsun açılmazsa ara beni arıyorum yine
yiğenim sen ver numarasını oranın telekomun yani ben hallederim 1 günde Big GrinBig Grin :yikildim:
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yiğenim sen ver numarasını oranın telekomun yani ben hallederim 1 günde Big GrinBig Grin :yikildim:

evet evete %100 kesin 1 günde o iş tamam Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet hatırladım hazır kesmeye başlamışken birkaç kişide kessekmi acaba varmı uyuz olduğunuz birileri Big Grin
hımmmm düşünem ama yok sanırsam Big Grin
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmmm düşünem ama yok sanırsam Big Grin

tüh bu kötü oldu bidaha beni böyle bulamazsınız ona göre Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konuları karıştırmadın demi ercan Big Grin
konumu karışmış murat Big Grin eee ne olsa yaşlılık idare edelim biz Big Grin
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konumu karışmış murat Big Grin eee ne olsa yaşlılık idare edelim biz Big Grin

yok sanırım ben karıştırdım oyunlarda tlfnunuza gelen son msj var bianda yazdıklarını tlfnuna gelen msj sandıydım ama siz yinede idare edin nede olsa yaşlılık Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi
  Tarih: 11-28-2024, 03:43 AM