Gercekten s?perr ya canim
Garip Sohbetler
|
01-13-2007, Saat: 08:03 PM <
eheheh malum ki?i benim samimi arkada??md?r gizlimiz sakl?m?z olmaz tan?cam tabi.. bende memnun oldum..
01-13-2007, Saat: 08:04 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yenge sen veryans?n yap arkadanday?m benimki laytl?k de?il yaparsam o da yaparcak. o yaparsa ben katil olurum o y?zden yani e bide seviyoruz kahretsin Aferin Sultana...miley17: Bi de Sev tabi onun g?zlerine bak ne i?in var ba?ka g?zlerde...Alla alla Emin yapaca??na sans?n avutsun kendini....Hele bi gelsin o g?n? ben ona G?n?n? g?steririm
01-13-2007, Saat: 08:06 PM <
heheh ben arkanday?m yenge bakarsa bende yard?m ederim g?z oyma konusunda adam hemen layt dedi bize ya bakal?m kendi napcak
01-13-2007, Saat: 08:06 PM <
di?e di?e kana kan seninleyiz s?leyman
?rakl?larda: b? ruh b? dem n?ftik ya SADDAM yani demek istiyorum ki Senin arkanday?z... bu arada Saddam?n arkas?ndakiler onu g?md? peri yav senin g?zel oldu?unu biliyoruz ala ala ben etrafa bakicam dedimse adanay? hi? g?rmedim ya o bak?mdan ?eyettridim yani insan gezdi?i yeri nas?l biri oldu?unu bilmek ister Hem bir ata s?z? var.. YARE BAKAN Y?REK YAKAN ( s?leyman sende ?ok yere bak?yorsun) ben ?ok koni?imiyim peri ??ks?n ?yle
01-13-2007, Saat: 08:09 PM <
yaf 1. ben sultan?mdan ba?ka kimseye bakm?yorum etrafa bak?yorum.. farkl? bi yerdeyim
2.si saddama yapt?klar? gibi sen beni g?menlerden olursun 3.s? ben yengenin taraf?nday?m bakarsan g?zlerini oyar?k
01-13-2007, Saat: 08:09 PM <
Sen konu? konu? ??nk? sonra konu?amayabilirsin.
Demokrasi biter s?z vermezler.... Art? senin ne i?in var Adanada bak?yon etrafa. Sen ?stanbula bak Mardine bak...Bakma sak?n....Bana bak Banaaaa.... Sabahakadar burday?m....
01-13-2007, Saat: 08:12 PM <
Sa?ol S?leymannnn...Destek de ald?m art?k hi? bi?eyden korkmuyorum
Sadece Masal?m? Seviyorummmm
01-13-2007, Saat: 08:15 PM <
1. s?leyman ERKEK DAYANI?MASI diye bi?i yok sen ( bir k?z b?yle konu?sa di?er k?z onu destekler )
2. peri burdaysay yedik naneyi ( bu arada layt oldu?unu s?ledim arkas?nday?m s?leyman ) 3. ben ac?kt?m.. 4. s?leyman A?KIN de?erini bil ve YEN?DEN A?IK ol ona.. En k?t? g?n?n?z b?yle olsun.. SEVD?LER.. dipnot : peri ben sendende k?skanc?m s?lim yani Hadi g?r???r?z..
01-13-2007, Saat: 08:15 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sa?ol S?leymannnn...Destek de ald?m art?k hi? bi?eyden korkmuyorum ehehe ay?ps?n yenge o da seni ?ok seviyor eminim benmiley2: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 68 Ziyaretçi